Vesti - kategorije


opširnije

opširnije

Informativni centar Fondacije Tempus u sklopu svog mesečnog programa tokom aprila 2020. godine organizuje niz aktivnosti.

opširnije

U Rektoratu Univerziteta u Kragujevcu, 25. februara 2020. godine održan je sastanak dobrodošlice za 12 novih stranih studenata koji će u toku letnjeg semestra 2019/20. godine biti na razmeni na fakultetima Univerziteta u Kragujevcu.

opširnije

Predstavnici Univerziteta u Kragujevcu, Univerziteta u Beogradu i Instituta za nuklearne nauke Vinča potpisali su u petak, 12. jula 2019. godine u Beogradu sporazum o saradnji sa Institutom za fiziku visokih energija Kineske akademije nauka.

opširnije

Šangajska lista najbolje rangiranih univerziteta na svetu uvrstila je po prvi put Univerzitet u Kragujevcu u 300 najboljih univerziteta za oblast Medicina-Klinička medicina

opširnije

Šangajska lista najbolje rangiranih univerziteta na svetu ponovo je uvrstila Univerzitet u Kragujevcu u 500 najboljih univerziteta za oblast Matematika

opširnije

U Rektoratu Univerziteta u Kragujevcu, 12. februara 2019. godine, održan je sastanak dobrodošlice za 14 studenata sa partnerskih univerziteta iz Evrope koji će u toku letnjeg semestra akademske 2018/2019. godine pohađati nastavu na fakultetima Univerziteta u Kragujevcu.

opširnije

Šangajska lista najbolje rangiranih univerziteta na svetu, ponovo je uvrstila Univerzitet u Kragujevcu u 500 najboljih

opširnije

U okviru prve Međunarodne nedelje, Univerzitet u Kragujevcu posetili su profesori i zaposleni sa partnerskih univerziteta iz Poljske, Portugalije i Finske.

opširnije