Вести


У свечаној сали Универзитета у Крагујевцу, 15. јуна 2021, пред великим бројем заинтересоване публике, промовисана је књига из историје развоја Лицеја, чији је аутор др Душан Марковић (1936-1996), а издавачи су: Универзитет у Крагујевцу, ПМФ и Правни факултет.

опширније

опширније

опширније

опширније

опширније

опширније

опширније

На Универзитету у Крагујевцу, у периоду од 7. до 11. јуна 2021. године, одржана је Трећа међународна недеља, у оквиру које је Универзитет у Крагујевцу посетио 31 запослени - наставни и административни кадар - са партнерских универзитета из Румуније, Пољске, Бугарске, Северне Македоније, Црне Горе и Босне и Херцеговине.

опширније

У свечаној сали Универзитета у Крагујевцу, у уторак 15. јуна 2021. у 19 сати, промовисаће се значајна књига из историје развоја Лицеја, чији је аутор др Душан Марковић (1936-1996), а издавачи су: Универзитет у Крагујевцу, ПМФ и Правни факултет.

опширније

У организацији Центра за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу, одржан је културно-музички догађај у којем су учестовали: проф. флауте Љубиша Јовановић, Ивана Стефановић, композитор, Љиљана Чанић Крсмановић, уметнички директор музичке издавачке куће „Метрополис“ и Тијана Милојевић, чланица „Метрополиса“.

опширније