Вести


У организацији Центра за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу, у четвртак, 14. децембра 2023. у 18 сати, у Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу, проф. др Владимир Јуришић, Факултет медицинских наука, одржаће предавање "Значај НК ћелија (NK cells) у канцеру".

опширније

опширније

опширније

Представници Универзитета у Крагујевцу посетили су Удружење студената са хендикепом Крагујевац.

опширније

опширније

У уторак, 12. децембра 2023. године са почетком у 19 часова у Универзитетској галерији биће одржан концерт на ком ће публика чути дела Ј. С. Баха, Г. Ф. Телемана, у извођењу виолинисткиње Александре Милановић, доцента на Филолошко-уметничком факултету за уметничку област Гудачки инструменти – виолина.

опширније

У свечаној сали Ректората Универзитета у Крагујевцу 5. децембра 2023. године, Центар за дигиталну трансформацију уз подршку Владе Републике Србије, Регионалне привредне коморе Крагујевац и Ректората Универзитета у Крагујевцу одржао је радионицу „AI connect”, којој су присуствовали представници малих и средњих предузећа.

опширније

опширније

др Милош Ковачевић, редовни професор, ФИЛУМ

опширније

У организацији Студентске асоцијације Крагујевац и Студентског парламента Универзитета у Крагујевцу 4. децембра 2023. године на Економском факултету у Крагујевцу одржан је Сајам запошљавања и пракси.

опширније