Вести


Универзитет у Крагујевцу објављује коначну ранг листу за упис на студијски програм мастер академских студија Информационе технологије, у школској 2019/2020 години, у другом конкурсном року.

опширније

опширније

На Универзитету у Крагујевцу, 1. новембра 2019. године са почетком у 13.30 часова, проректор за наставу и студентска питања Универзитета у Крагујевцу проф. др Живадин Мицић, у име ректора проф. др Ненада Филиповића, промовисаће проф. др Рафаелеа Буђардинија (Raffaele Bugiardini) у почасног доктора Универзитета у Крагујевцу.

опширније

ЕРАЗМУС+ КЉУЧНА АКЦИЈА 1 – КРЕДИТНА МОБИЛНОСТ

опширније

опширније

11. Сајам стипендија под слоганом „Изабери стипендију по својој мери“ у организацији Центра за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу одржан је 29. октобра 2019. године у холу Правног факултета Универзитета у Крагујевцу.

опширније

опширније

Међународни научни скуп „Српски језик, књижевност и уметност“ одржан је у Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу, 25. и 26. октобра 2019. у организацији Филолошко-уметничког факултета.

опширније

ЕРАЗМУС+ КЉУЧНА АКЦИЈА 1 – КРЕДИТНА МОБИЛНОСТ

опширније

У организацији Центра за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета и Галерије РИМА, у Универзитетској галерији, 24. октобра 2019. године одржана је трибина и изложба „Вече посвећено Владимиру Величковићу“.

опширније