Универзитет у Крагујевцу учествовао на Сајму образовања и запошљавања у Крагујевцу

Универзитет у Крагујевцу представио је студијске програме факултета у свом саставу на Сајму образовања и запошљавања у Крагујевцу, 28. и 29. марта 2019. године

Универзитет у Крагујевцу представио се на дванаестом Сајму образовања и запошљавања одржаном 28. и 29. марта 2019. године у Крагујевцу.

Ова дводневна сајамска манифестација  окупила је представнике средњих школа и факултета, који су будућим средњошколцима и студентима представили своје образовне профиле и студијске програме, као и привреднике, предузетнике и удружења, који су дипломцима представили могућности за проналазак запослења.

Сајам је био прилика да се млади људи, који се налазе на једној од најважнијих животних прекретница, детаљно информишу о могућностима за наставак образовања и избор професије којом ће се бавити.

У оквиру сајамског изложбеног простора представници факултета у саставу Универзитета у Крагујевцу информисали су заинтересоване о студијским програмима основних академских, интегрисаних, мастер и докторских академских студија, као и о студијским програмима струковних студија доступним на Универзитету у Крагујевцу, пријемним испитима и условима студирања.


Фото галерија: