Отворен конкурс за Студентску летњу стручну праксу 2020.

За студенте завршних година основних академских, интегрисаних академских и мастер академских студија са факултета у саставу Универзитета у Крагујевцу

Универзитет у Крагујевцу, уз подршку Центра за развој каријере и Студентског парламента Универзитета у Крагујевцу, а у жељи да студентима завршних година омогући да током лета стичу практично искуство, осму годину заредом организује програм Студентске летње стручне праксе у сарадњи са Градом Крагујевцем.

Доступна места за обављање праксе у установама/предузећима чији је оснивач Град Крагујевац можете погледати ОВДЕ.

Програм Студентске летње стручне праксе намењен је студентима завршних година основних академских, интегрисаних академских и мастер академских студија, а пракса ће се реализовати у два циклуса: 01-31. јул 2020. године и 01-31. август 2020. године. Кандидати који са успехом заврше програм Студентске летње стручне праксе добиће потврду о обављеној пракси.

Рок за пријаву за праксу је 26. јун 2020. године до 12 часова.

Више информација о овом програму праксе можете наћи на сајту Центра за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу, а за све додатне информације можете се обратити путем имејла razvojkarijere@kg.ac.rs и телефона 300 425.