Coursera - osnovne informacije i prijava

Poštovani studenti i zaposleni Univerziteta u Kragujevcu,

U cilju unapređenja obrazovnih mogućnosti za studente i zaposlene, Univerzitet u Kragujevcu je započeo saradnju sa organizacijom Coursera.org - vodećom svetskom platformom za onlajn učenje.

U okviru programa saradnje zaposlenima i studentima Univerziteta je dostupan osnovni program učenja koji, između ostalog, obuhvata besplatno pohađanje jednog onlajn kursa godišnje kao i realizaciju neograničenog broja mentorisanih projekata vođenih od strane eksperata.

Zainteresovanim studentima i zaposlenima je na raspolaganju više od 4000 kurseva koje realizuju profesori sa vodećih svetskih univerziteta kao što su Yale, University of Michigan, University of Illionis, Princeton University, Stanford i dr. kao i eksperti iz kompanija kao što su Google, IBM, Microsoft, itd.

Zaposleni na Univerzitetu u Kragujevcu koji žele da pristupe programu onlajn učenja i koji imaju institucionalnu imejl adresu (*.kg.ac.rs) treba da se registruju na portalu Coursera.org klikom na sledeći link:
www.coursera.org/programs/university-of-kragujevac-on-coursera-fk0zl.

Studenti Univerziteta u Kragujevcu koji žele da pristupe programu onlajn učenja, a koji nemaju institucionalnu imejl adresu (*.kg.ac.rs) treba da popune prijavu ispod.

Ukoliko imate pitanja ili vam je potrebna pomoć, možete se obratiti Službi podrške.

 

Coursera - prijava za studente

Ime
Prezime
E-pošta
Broj indeksa

* 000/00 ili 000000