Srpski English

Еразмус+ Кључна Акција 1 – Кредитна мобилност

опширније>

Универзитет у Крагујевцу расписује Конкурс за доделу две стипендије за постдокторско усавршавање у школској 2017/2018. години.

опширније>

Отворен позив за пријаву за програм стипендија за младе истраживаче COIMBRA за 2017. годину

опширније>

Генерални Конзулат Републике Србије у Салцбургу доставио је Министарству просвете, науке и технолошког развоја информацију о стипендијама које додељује организација „Forum Alpbach“

опширније>

Амбасада Републике Турске je доставила Министарству просвете, науке и технолошког развоја понуду стипендија за основне студије Владе Републике Турске, у оквиру програма „Турске стипендије“ за школску 2017/2018. годину.

опширније>

Амбасада Народне Републике Кине у Београду доставила је Министарству просвете, науке и технолошког развоја информацију о понуди стипендија за академску 2017/2018. годину.

опширније>

Министарство образовања, науке и спорта Републике Словеније доставило је Министарству просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије конкурс за доделу стипендија у трајању од 3 до 10 месеци, за академску 2017/2018. годину, за студенте држављане Републике Србије .

опширније>

Влада Републике Индонезије расписала је конкурс за доделу стипендија KBN 2017 за основне и мастер студије које могу користити држављани Републике Србије.

опширније>

ЕРАСМУС+ КЉУЧНА АКЦИЈА 1 – КРЕДИТНА МОБИЛНОСТ

опширније>

Аустријска академија наука (OeAW) објавила је позив у оквиру програма Joint Excellence in Science and Humanities (JESH).

опширније>