Вести - категорије


У Универзитетској галерији у Крагујевцу, у уторак 30. новембра 2021. године у 19 часова, биће свечано отворена изложба цртежа проф. др Николе Вукосављевића.

опширније

У Универзитетској галерији у Крагујевцу, у уторак, 9. новембра 2021. године одржана је презентација студентских радова на пројекту Арсенал – индустријско наслеђе

опширније

Дела из збирке Уметничке галерије „Надежда Петровић” из Чачка представљена крагујевачкој публици у оквиру обележавања Oктобарских свечаности

опширније

Дела из збирке Уметничке галерије „Надежда Петровић“ из Чачка биће представљена на изложби која се отвара у уторак 12. октобра 2021. године у 19 часова у Универзитетској галерији

опширније

опширније

Датум и време: 9.1.2021. у 13 часова
Место снимања концерта: Народни музеј Крагујевац

опширније

Центар за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу организовао је концерт Музика композитора-академика, путовање по Србији у суботу, 10. октобра 2020. године.

опширније

У суботу, 10. октобра 2020. године, у 19 часова у Свечаној сали Прве крагујевачке гимназије одржаће се концерт у склопу турнеје САНУ, на чијем ће програму бити репрезентативна дела уметничке музике 20. и 21. века, уважених композитора и чланова САНУ.

опширније

Фаготиста Иван Јотић и пијаниста Наталија Младеновић наступили су 5. марта 2020. године у Универзитетској галерији. На програму су биле композиције Коха, Тансмана, Арнолда и Елгара.

опширније

Иван Јотић (фагот) и Наталија Младеновић (клавир), у четвртак, 5. марта 2020. године, са почетком од 19 часова, отвориће нову концертну сезону у Универзитетској галерији у Крагујевцу.

опширније