Vesti - kategorije


U organizaciji Centra za naučnoistraživački rad SANU i Univerziteta u Kragujevcu, prof. dr Slobodan B. Marković, dopisni član SANU, održao je predavanje „Ledeno doba u Srbiji“, 2. novembra 2023. u Svečanoj sali Univerziteta u Kragujevcu.

opširnije

Povodom desetogodišnjice smrti književnika Slobodana Pavićevića (1942-2013) organizovan je okrugli sto „Radovi na putu“ u Svečanoj sali Univerziteta u Kragujevcu, 30. oktobra 2023.

opširnije

U organizaciji Centra za naučnoistraživački rad SANU i Univerziteta u Kragujevcu, prof. dr Slobodan B. Marković, dopisni član SANU, održaće predavanje „Ledeno doba u Srbiji“, u četvrtak, 2. novembra 2023. u 13 sati u Svečanoj sali Univerziteta u Kragujevcu.

opširnije

Povodom desetogodišnjice smrti književnika Slobodana Pavićevića (1942-2013) organizuje se okrugli sto „Radovi na putu“ u Svečanoj sali Univerziteta u Kragujevcu, u ponedeljak, 30. oktobra u 10.30 sati.

opširnije

U organizaciji Univerziteta u Kragujevcu i Centra za naučnoistraživački rad SANU i Univerziteta u Kragujevcu, akademik Ivan Gutman održao je predavanje „Povodom mojih 1500 naučnih radova“, 24. oktobra 2023. godine u Svečanoj sali Univerziteta u Kragujevcu.

opširnije

opširnije

Univerzitet u Kragujevcu i Centar za naučnoistraživački rad, čiji su osnivači SANU i Univerzitet u Kragujevcu, organizuju predavanje akademika Ivana Gutmana „Povodom mojih 1500 naučnih radova“, u utorak, 24. oktobra 2023. godine u 18 sati u Svečanoj sali Univerziteta u Kragujevcu.

opširnije

opširnije

Predstavnici Univerziteta u Kragujevcu su, od 26. do 29. septembra 2023. godine, učestvovali na 33. EAIE međunarodnom sajmu i konferenciji, koji je ove godine održan u Roterdamu, Holandija.

opširnije

Centar za naučnoistraživački rad SANU i Univerziteta u Kragujevcu upriličio je predstavljanje edicije SANU „Život i delo srpskih naučnika“ u Velikoj sali zdanja Županije u Somboru, 3. oktobra 2023.

opširnije