Vesti - kategorije


Dr Vladimir Jurišić, redovan profesor Fakulteta medicinskih nauka, održaće predavanje 28. marta 2023. godine, u 18 sati, na Univerzitetu u Kragujevcu.

opširnije

Prof. dr Veljko Milutinović, održao je predavanje „Akceleratori za visoko-iterativne procese sa velikim skupom podataka, na bazi protoka podataka kroz izvršni graf“, 22. marta 2023. godine, na Univerzitetu u Kragujevcu.

opširnije

Gostujući profesor Univerziteta u Kragujevcu, prof. dr Veljko Milutinović, održaće predavanje „Akceleratori za visoko-iterativne procese sa velikim skupom podataka, na bazi protoka podataka kroz izvršni graf“.

opširnije

Nj.E. gospodin Dimitrios Teofilaktu, ambasador Republike Kipar u Srbiji i dr Nikos Rosides održali su predavanja 16. marta na Univerzitetu u Kragujevcu.

opširnije

Predavanjima o tri znamenita srpska naučnika predstavljena je edicija SANU „Život i delo srpskih naučnika“ na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji.

opširnije

Centar za naučnoistraživački rad SANU i Univerziteta u Kragujevcu organizuje promociju edicije SANU „Život i delo srpskih naučnika“, 7. marta u 11 sati na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji.

opširnije

U okviru tradicionalne manifestacije „Dani kragujevačke knjige“, predstavila su se izdanja Fakulteta medicinskih nauka i spomenica PMF-a.

opširnije

Monografska studija Turistička valorizacija i pravna zaštita kulturno-istorijskih vila Vrnjačke Banje, koja je rezultat projekta za mlade naučnike i umetnike za 2021/2022, predstavljena je u Zamku kulture u Brnjačkoj Banji, 21. februara.

opširnije

Na tradicionalnoj manifestaciji „Dani kragujevačke knjige“, 23. februara u 16.30 sati, predstaviće se izdanja Fakulteta medicinskih nauka i spomenica PMF-a.

opširnije

Monografska studija Turistička valorizacija i pravna zaštita kulturno-istorijskih vila Vrnjačke Banje, koja je rezultat projekta za mlade naučnike i umetnike za 2021/2022, predstaviće se na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam, u utorak, 21. februara.

opširnije