Vesti - kategorije


opširnije

opširnije

opširnije

Fond za nauku Republike Srbije otvorio Javni poziv za prijavu predloga projekata u okviru programa Dokaz koncepta koji je namenjen testiranju naučnih ideja ili pretpostavki sa mogućnostima komercijalne primene.

opširnije

opširnije

Na osnovu Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Narodne Republike Kine o naučnoj i tehnološkoj saradnji, potpisanog 7. aprila 2009. godine, koji je stupio na snagu 24. decembra 2009. godine i Protokola sa Petog zasedanja srpsko-kineskog komiteta za naučnu i tehnološku saradnju održanog 08.07.2021. god., Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija objavljuje konkurs za sufinansiranje naučne i tehnološke saradnje između Republike Srbije i Narodne Republike Kine za period 2024 – 2025. godine.

opširnije

opširnije

Na osnovu Protokola o saradnji u oblasti nauke i tehnologije između Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije (NITRA) i Savet za naučnotehnološka istraživanja Turske (TUBITAK), objavili su Konkurs za unapređenje saradnje u oblasti istraživanja između Srbije i Turske.

opširnije

U sklopu podrške pripremi predloga projekata, Fond za nauku Republike Srbije će na svake dve nedelje organizovati onlajn Otvorena vrata za sve istraživače zainteresovane za program PROMIS 2023.

opširnije

opširnije