Вести - категорије


опширније

опширније

Фонд за науку Републике Србије отворио Јавни позив за пријаву предлога пројеката у оквиру програма Доказ концепта који је намењен тестирању научних идеја или претпоставки са могућностима комерцијалне примене.

опширније

опширније

На основу Споразума између Владе Републике Србије и Владе Народне Републике Кине о научној и технолошкој сарадњи, потписаног 7. априла 2009. године, који је ступио на снагу 24. децембра 2009. године и Протокола са Петог заседања српско-кинеског комитета за научну и технолошку сарадњу одржаног 08.07.2021. год., Министарство науке, технолошког развоја и иновација објављује конкурс за суфинансирање научне и технолошке сарадње између Републике Србије и Народне Републике Кине за период 2024 – 2025. године.

опширније

опширније

На основу Протокола о сарадњи у области науке и технологије између Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије, Министарство науке, технолошког развоја и иновација Републике Србије (НИТРА) и Савет за научнотехнолошка истраживања Турске (ТУБИТАК), објавили су Конкурс за унапређење сарадње у области истраживања између Србије и Турске.

опширније

У склопу подршке припреми предлога пројеката, Фонд за науку Републике Србије ће на сваке две недеље организовати онлајн Отворена врата за све истраживаче заинтересоване за програм ПРОМИС 2023.

опширније

опширније

опширније