Вести - категорије


Званичном отварању новог факултета Универзитета у Крагујевцу, факултета за Хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи, и отпочињању нове школске 2011/2012 године, поред проф. др Слободана Арсенијевића, ректора Универзитета у Крагујевцу и ректорског колегијума Универзитета, присуствовали су и господин Жарко Обрадовић, министар просвете и науке, господин Верољуб Стевановић, градоначелник Крагујевца, господин Зоран Сеизовић, председник општине Врњачке Бање, као и представници академске заједнице и јавног и политичког живота.

опширније

На предлог ректора Универзитета у Крагујевцу и Колегијума Универзитета, Никола Гвозденовић Гвоздо, академски сликар, одлуком Савета Универзитета у Крагујевцу, промовисан је, 29. септембра 2011.године, у Почасног доктора Универзитета у Крагујевцу.

опширније

ФИЈАТОВА ДОНАЦИЈА УНИВЕРЗИТЕТУ У КРАГУЈЕВЦУ

опширније

Универзитет у Крагујевцу и Државни овлашћени институт за односе са јавношћу из Лондона отпочињу сарадњу

опширније

Завршено је 11.Европско универзитетско првенство у одбојци у Крагујевцу

опширније

Отворено је 11. Европско Универзитетско Одбојкашко Првенство у Крагујевцу

опширније

Први пут у Србији, у Крагујевцу,
"Крагујко" маскота 11. Европског универзитетског такмичења у одбојци

опширније

ИНФО ДАН О АКТУЛЕНИМ ПОЗИВИМА ЗА ПРОЈЕКТЕ И МЕЂУНАРОДНОЈ НАУЧНОИСТРАЖИВАЧКОЈ САРАДЊИ

опширније

VII Смотра научних радова студената агрономије са међународним учешћем (24 – 26. август 2011. године, Агрономски факултет - Чачак)

опширније

Пројекат „Развој система доживотног образовања у Србији“: додела сертификата о стручном оспособљавању првих 112 полазника

опширније