Vesti - kategorije


Pred više od dvestotine posetilaca, 01. novembra 2012. godine, u Univerzitetskoj galeriji, otvorena je izložba pastela prof. mr Sretka Divljana.

opširnije

U svečanoj sali Rektorata Univerziteta u Kragujevcu 30. oktobra 2012. godine održano je predavanje na temu “Control-Flow versus Data-Flow Supercomputers”.

opširnije

opširnije

Filološko-umetnički fakultet Univerziteta u Kragujevcu, sedmi put za redom, organizator je skupa za usavršavanje nastavnika i profesora srpskog jezika i književnosti, stranih jezika, likovnog i muzičkog.

opširnije

Održana prezentacija „Zemlja u fokusu - Nemačka“ 25. oktobra 2012. godine, u realizaciji Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Kragujevcu.

opširnije

Profesori i studenti Katedre za slavistiku Filološkog fakulteta Univerziteta Pajsije Hilandarski iz Plovdiva posetili su Univerzitet u Kragujevcu 23. oktobra 2012. godine.

opširnije

Turistički obilasci završeni, sledi „Zemlja u fokusu - Nemačka“

opširnije

opširnije

IV Sajam stipendija pod sloganom „Izaberi stipendiju po svojoj meri“, u organizaciji Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Kragujevcu, održan je u četvrtak, 18. oktobra 2012. godine u holu Pravnog fakulteta.

opširnije

opširnije