АКТУЕЛНО:

Вести - категорије


У Универзитетској галерији 3. марта 2010. године у 19 часова отворена је изложба слика, скулптура и објеката уметника Радивоја Радета Марковића.

опширније

ИНФО ДАН Одбора за предузетништво Универзитета у Крагујевцу и града Крагујевца одржан је 25.01.2011 у свечаној сали Ректората Универзитета у Крагујевцу

опширније

Промоција Првог тома Српске енциклопедије у издању Матице српске из Новог Сада, САНУ и Завода за уџбенике из Београда

опширније

У Универзитетској галерији 15. децембра 2010. године одржана је промоција 40. броја научног часописа „MATCH“, чији је издавач Универзитет у Крагујевцу.

опширније

Слава и дан Медицинског факултета Универзитета у Крагујевцу

опширније

У Универзитетској галерији 30. новембра 2010. године у 20 часова одржан је концерт Емине Смоловоћ магистра виолине, коју је пратио мр Душан Ерак на гитари.

опширније

У Свечаној сали Ректората Универзитета у Крагујевцу, 25. новембра 2010. године са почетком у 12 часова оджан је семинар „УЧЕШЋЕ СТУДЕНАТА У УПРАВЉАЊУ ВИСОКОШКОЛСКИМ ИНСТИТУЦИЈАМА“- „HERE“ СЕМИНАР (Тempus Projekat 145677 Internal Quality Assurance at Serbian Universities)

опширније

У Свечаној сали Ректората Универзитета у Крагујевцу, 17. новембра 2010. године са почетком у 12 часова оджана је презентација о Седмом оквирном програму и отвореним позивима Европске уније (ФП7).

опширније

ИНФО ДАН о отвореним позивима Европске уније у 7. Оквирном програму Европске уније (ФП7) у Крагујевцу

опширније

Темпус и Ерасмус Мундус информативни дани

опширније