Vesti - kategorije


Univerzitet u Kragujevcu i Univerzitetski sportski savez Kragujevca su ponovo organizatori jednog od najvećih sportskih događaja i to prvog Svetskog univerzitetskog prvenstva u basketu 3 na 3.

opširnije

opširnije

Predavanje na temu „Osnovne tehnike akademskog pisanja“, u realizaciji Centra za razvoj karijere Univerziteta u Kragujevcu, organizovano je 30. maja 2012. godine u prostorijama Centra.

opširnije

opširnije

Centar za razvoj karijere Univerziteta u Kragujevcu, u prostorijama Centra, u sredu, 30. maja 2012. godine, sa početkom u 12 sati, organizuje predavanje za sve studente, na temu „Osnovne tehnike akademskog pisanja“.

opširnije

opširnije

opširnije

Univerzitet u Kragujevcu je 21. maja 2012. godine obeležio Slavu, Svetog Apostola i Jevanđeliste Jovana Bogoslova, i 36. godišnjicu od osnivanja Univerziteta.

opširnije

Svečana promocija doktora nauka Univerziteta u Kragujevcu održana je u nedelju, 20. maja 2012. godine, u parku Rektorata.

opširnije

U okviru proslave Dana grada Kragujevca i Dana Univerziteta u Kragujevcu organizovan je okrugli sto „Akademik Vojislav Đurić- 100 godina od rođenja“ Centra za naučnoistraživački rad Srpske akademije nauka i umetnosti i Univerziteta u Kragujevcu, 18. maja 2012. godine u Univerzitetskoj galeriji.

opširnije