Vesti - kategorije


Petak, 17. maj 2013. godine, Univerzitet u Kragujevcu (u 11h) / Dobrača (u 17h)

opširnije

Univerzitet u Kragujevcu prva je visokoškolska ustanova u Srbiji koja je pokrenula akciju potpisivanja donorskih kartica

opširnije

Povodom održavanja predavanja na Fakultetu inženjerskih nauka prof. dr Zorana Mihajlović, ministar za energetiku, razvoj i zaštitu životne sredine, posetila je rektorat Univerziteta u Kragujevcu i sa prof. dr Slobodanom Arsenijevićem, rektorom Univerziteta u Kragujevcu, razgovarala je o budućoj saradnji Univerziteta i Ministarstva, kao i projektima koji su u toku.

opširnije

Univerzitet u Kragujevcu i Univerzitetska biblioteka pozivaju Vas na otvaranje izložbe slika Momčila Antonovića 19. aprila 2013. godine (petak) u 19.00 sati.

opširnije

Svečanom promocijom, pod nazivom „Večernja poetika“, 16. aprila 2013. godine, u Univerzitetskoj galeriji, predstavljen je 49. broj univerzitetskog časopisa za književnost, jezik, umetnost i kulturu - Lipara, sveska prva i sveska druga.

opširnije

U okviru dvodnevne posete Kragujevcu, Njegova Ekselencija, ambasador Ruske Federacije, Aleksandar Vasiljevič Čepurin, 15. aprila 2013. godine, posetio je Univerzitet u Kragujevcu.

opširnije

Univerzitet u Kragujevcu Vas poziva na promociju 49. broja Lipara i specijalnog izdanja broja- 49/2

opširnije

Univerzitet u Kragujevcu i Spomen park "Kragujevački oktobar" pozivaju Vas na otvaranje izložbe Dva sveta. Muzej "21. oktobar", 15. april 2013. godine.

opširnije

U okviru programa Dani italijanske kulture u Kragujevcu 09. aprila 2013. godine u Univerzitetskoj galeriji otvaranje izložbe „Od italijanske renesanse do savremenog italijanskog dizajna“ i koncert italijanske muzike u izvođenju studenta Filološko-umetničkog fakulteta.

opširnije

Univerzitetski sportski savez Kragujevac je organizacija fakultetskih i studentskih sportskih društava Univerziteta u Kragujevcu koja 40 godina uspešno organizuje takmičenja i manifestacije u okviru univerzitetskog sporta

opširnije