Vesti - kategorije


Utorak, 1. novembar 2022. godine, 11.00 časova, Svečana sala Univerziteta u Kragujevcu

opširnije

U Svečanoj sali Univerziteta u Kragujevcu, 25. oktobra 2022. akademik Radomir N. Saičić održao je predavanje na temu: Razvoj iminošećera kao anti-kovid-19 agenasa.

opširnije

opširnije

U Svečanoj sali Univerziteta u Kragujevcu, 25. oktobra u 18 časova, akademik Radomir N. Saičić održaće predavanje na temu: Razvoj iminošećera kao anti-kovid-19 agenasa.

opširnije

U saradnji Univerziteta u Kragujevcu i Eparhije šumadijske, u Svečanoj sali Univerziteta, 17. oktobra 2022, pred brojnom publikom, predstavljena je monografija „Knez Miloš Obrenović – državotvorni vladar“, prof. dr Radoša Ljušića.

opširnije

Spomen-park ,,Kragujevački oktobar" u saradnji sa Centrom za studije sećanja Univerziteta u Kragujevcu i Filološko-umetničkim fakultetom, u okviru Oktobarskih svečanosti, organizuju JAVNI ČAS - POLITIKE I KULTURE SEĆANjA, u sredu 19. oktobra 2022. godine, u Muzeju ,,21. oktobar".

opširnije

Univerzitet u Kragujevcu u saradnji sa Eparhijom šumadijskom, organizuje predstavljanje monografije „Knez Miloš Obrenović – državotvorni vladar“, prof. dr Radoša Ljušića, u ponedeljak, 17. oktobra 2022. u 18 sati u Svečanoj sali Univerziteta.

opširnije

Istraživačko-razvojni institut za veštačku inteligenciju Srbije poziva sve zainteresovane da prisustvuju gostujućem predavanju „Potencijali primene veštačke inteligencije u vodoprivrediˮ, koje će u organizaciji Instituta održati akademik Slobodan P. Simonović sa Univerziteta Zapadni Ontario.

opširnije

U amfiteatru Pravnog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu, 7. oktobra 2022. godine, svečanim programom obeležen je jubilej povodom 50 godina postojanja Pravnog fakulteta.

opširnije

Rektor Univerziteta u Kragujevcu prof. dr Nenad Filipović, 7. septembra 2022. godine, promovisao je prof. dr Denisa Solomona u počasnog doktora Univerziteta u Kragujevcu.

opširnije