Вести - категорије


опширније

У уторак, 20. септембра 2022. године, у 13 часова у Свечаној сали Ректората Универзитета у Крагујевцу одржаће се промоција књиге: "Computational Models in Biomedical Engineering - Finite Element Models Based on Smeared Physical Fields: Theory, Solutions, and Software".
Аутори књиге: Милош Којић, Миљан Милошевић и Артурас Зимис (Arturas Ziemys)

опширније

Ректор Универзитета у Крагујевцу проф. др Ненад Филиповић, 2. септембра 2022. године, промовисао проф. др Горана Калуђеровића у почасног доктора Универзитета у Крагујевцу.

опширније

На Универзитету у Крагујевцу 2. септембра 2022. године са почетком у 13 часова, ректор Универзитета у Крагујевцу проф. др Ненад Филиповић, промовисаће проф. др Горана Калуђеровића у почасног доктора Универзитета у Крагујевцу.

опширније

опширније

опширније

У организацији Центра за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу и Института за информационе технологије Универзитета у Крагујевцу, 13. јуна 2022. године, у Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу, др Прадипкумар Парајарупан (P. Pradeepkumar), хемичар, истраживач на Департману за хемију природних производа у Maдурају (Индија), одржао је предавање Targeted Delivery of Doxorubicin in HeLa Cells Using Self-Assembled Polymeric Nanocarriers Guided by Deep Eutectic Solvents.

опширније

На Универзитету у Крагујевцу, у периоду од 6. до 10. јуна 2022. године, одржана је четврта Међународна недеља, у оквиру које је наш универзитет посетио наставни и административни кадар са партнерских институција из Бугарске, Румуније, Немачке и Јордана.

опширније

Центар за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу и Институт за информационе технологије Универзитета у Крагујевцу организују предавање на тему Targeted Delivery of Doxorubicin in HeLa Cells Using Self-Assembled Polymeric Nanocarriers Guided by Deep Eutectic Solvents., 13. јуна у 12 сати у Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу.

опширније

опширније