Vesti - kategorije


Univerzitetski sportski savez Kragujevac je organizacija fakultetskih i studentskih sportskih društava Univerziteta u Kragujevcu koja 40 godina uspešno organizuje takmičenja i manifestacije u okviru univerzitetskog sporta

opširnije

Duo u sastavu Majnhard Holler (violončelo) i Aleksandra Trajković (klavir) nastupiće u Univerzitetskoj galeriji 03. aprila 2013. godine (sreda), sa početkom u 20,00 sati.

opširnije

U danu kada je akademik Ljubomir Simović promovisan u počasnog doktora Univerziteta u Kragujevcu, u Univerzitetskoj galeriji priređeno je veče koje je objedinilo tri umetnosti: poeziju, muziku i vajarstvo i tri stvaraoca čija dela prevazilaze okvire nacionalne kulture.

opširnije

Univerzitet u Kragujevcu, 28. marta 2013. godine, dodelio je titulu počasnog doktora Univerziteta u Kragujevcu akademiku Ljubomiru Simoviću, pesniku, dramskom piscu i romansijeru, zbog izuzetnog doprinosa razvoju savremene srpske književnosti i kulture.

opširnije

Stihovi Ljubomira Simovića, muzika Zorana Hristića i dela Nikole Koke Jankovića u Univerzitetskoj galeriji

opširnije

Koncert klavirskog trija u Univerzitetskoj galeriji

opširnije

Obaveštavamo Vas da će dr Veljko Milutinović, profesor Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu i član organizacija IEEE, Academia Europaea i Maxeler Senior Advisory Board, održati dva predavanja u Svečanoj sali Rektorata Univerziteta u Kragujevcu 4. aprila 2013. godine sa početkom u 13 č. Predavanja će trajati oko 30 minuta, a nakon predavanja prof. Milutinović će dati i dve informacije, kao što sledi:

opširnije

Koncert Ujedinjenih gudača Srbije - Lola klasik, koji je trebao da bude održan u sali Prve kragujevačke gimnazije 12. marta 2013. godine u 20,00 sati je OTKAZAN do daljnjeg...

opširnije

opširnije

opširnije