Vesti - kategorije


U saradnji Centra za razvoj karijere i savetovanje studentata Univerziteta u Kragujevcu i Britanskog saveta organizuje se probno polaganje IELTS ispita

opširnije

U Univerzitetskoj galeriji Univerziteta u Kragujevcu 23. maja 2013. godine, tradicionalno obeležen Dan slovenske pismenosti programom Slovenski kulturni krug.

opširnije

Imajući u vidu da je izbor zanimanja jedna od najvažnijih odluka studenata i srednjoškolaca, Univerzitet u Kragujevcu (Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata) organizovao je „Otvorena vrata Univerziteta“ 22. maja 2013. godine, u rektoratu Univerziteta u Kragujevcu.

opširnije

opširnije

Univerzitet u Kragujevcu je 21. maja 2013. godine obeležio 175 godina od osnivanja Liceja Knjaževstva Serbskog. Istog dana obeležena je i slava Univerziteta, Sveti Apostol i Jevanđelista Jovan Bogoslov i 37. godišnjica od osnivanja Univerziteta.

opširnije

78 doktoranata svečano je promovisano u doktore nauka Univerziteta u Kragujevcu, 20. maja 2013. godine, u parku Rektorata.

opširnije

Ugovor o izgradnji i opremanju objekta Centri izvrsnosti Univerziteta u Kragujevcu (Centar za matične ćelije) potpisan je 20. maja 2013. godine u rektoratu Univerziteta u Kragujevcu.

opširnije

opširnije

opširnije

opširnije