Вести - категорије


Промоција монографије МОЛЕКУЛСКО МОДЕЛИРАЊЕ, одржаће се 8. новембра (четвртак) 2012. године у 13 сати у Универзитетског галерији.

опширније

Пред више од двестотине посетилаца, 01. новембра 2012. године, у Универзитетској галерији, отворена је изложба пастела проф. мр Сретка Дивљана.

опширније

У свечаној сали Ректората Универзитета у Крагујевцу 30. октобра 2012. године одржано је предавање на тему “Control-Flow versus Data-Flow Supercomputers”.

опширније

опширније

Филолошко-уметнички факултет Универзитета у Крагујевцу, седми пут за редом, организатор је скупа за усавршавање наставника и професора српског језика и књижевности, страних језика, ликовног и музичког.

опширније

Одржана презентација „Земља у фокусу - Немачка“ 25. октобра 2012. године, у реализацији Центра за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу.

опширније

Професори и студенти Катедре за славистику Филолошког факултета Универзитета Пајсије Хиландарски из Пловдива посетили су Универзитет у Крагујевцу 23. октобра 2012. године.

опширније

Туристички обиласци завршени, следи „Земља у фокусу - Немачка“

опширније

опширније

IV Сајам стипендија под слоганом „Изабери стипендију по својој мери“, у организацији Центра за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу, одржан је у четвртак, 18. октобра 2012. године у холу Правног факултета.

опширније