АКТУЕЛНО:

Вести - категорије


опширније

Центар за развој каријере Универзитета у Крагујевцу, у просторијама Центра, у среду, 30. маја 2012. године, са почетком у 12 сати, организује предавање за све студенте, на тему „Основне технике академског писања“.

опширније

опширније

опширније

Универзитет у Крагујевцу je 21. маја 2012. године обелeжио Славу, Светог Апостола и Јеванђелисте Јована Богослова, и 36. годишњицу од оснивања Универзитета.

опширније

Свечана промоција доктора наука Универзитета у Крагујевцу одржаna je у недељу, 20. маја 2012. године, у парку Ректората.

опширније

У оквиру прославе Дана града Крагујевца и Дана Универзитета у Крагујевцу организован је округли сто „Академик Војислав Ђурић- 100 година од рођења“ Центра за научноистраживачки рад Српске академије наука и уметности и Универзитета у Крагујевцу, 18. маја 2012. године у Универзитетској галерији.

опширније

Одлуком Сената Универзитета у Крагујевцу, а на предлог Факултета инжењерских наука, проф. др Барат Бушан, 18. маја 2012. године, промовисан је у Почасног доктора наука Универзитета у Крагујевцу.

опширније

Обележено 35 година постојања Универзитетске библиотеке у Крагујевцу

опширније

Центар за научнo-истраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу организује округли сто: АКАДЕМИК ВОЈИСЛАВ ЂУРИЋ - 100 ГОДИНА ОД РОЂЕЊА

опширније