Вести - категорије


Четвородневни каравански национални скуп који се одржава од 14. до 17. маја, у четири града Србије (Нишу, Крагујевцу, Београду и Новом Саду), одржан је у ректорату Универзитета у Крагујевцу 15.05.2012. године, а том приликом представљен је „Приручник за наставу о патентима“.

опширније

СТРАТЕГИЈА РАЗВОЈА ЕУ ДО 2020. године

опширније

Универзитетска библиотека у Крагујевцу поводом обележавања 35 година од оснивања и прославе Дана града Крагујевца организује:

опширније

Научни скуп "Право и услуге" Института за правне и друштвене науке Правног факултета у Крагујевцу

опширније

Kонцерт "Песма је у ваздуху" у Универзитетској галерији

опширније

Уговор о изградњи и опремању легата академика Николе Коке Јанковића, почасног доктора наука Универзитета у Крагујевцу, потписан је данас између ректора Универзитета у Крагујевцу, проф. др Слободана Арсенијевић и градоначелник града Крагујевца, Верољуба Стевановића, уз присуство представника Универзитета у Крагујевцу, академика Николе Коке Јанковића, академика Николе Хајдина, председника Српске академије наука и уметности и академика Ивана Гутмана, управника Центра САНУ и Универзитета у Крагујевцу.

опширније

Центар за развој каријере Универзитета у Крагујевцу организује циклус радионица за студенте Универзитета.

опширније

ПРЕДСТАВЉАЊЕ МОНОГРАФИЈЕ „ПАСТЕЛИ ЉУБИЦЕ ЦУЦЕ СОКИЋ“ У УНИВЕРЗИТЕТСКОЈ ГАЛЕРИЈИ

опширније

На данашњој конференцији за новинаре у Прес центру ректората Универзитета у Крагујевцу представљен је нови број часописа „ЛИПАР“, чији је издавач Универзитет у Крагујевцу.

опширније

Изложба слика смеле светлости сликара Анђелке Бојовић, отворена је у Универзитетској галерији Универзитета у Крагујевцу 04. априла 2012. године у 19:00 сати.

опширније