Вести - категорије


Савези за иновације имају за циљ јачање европског иновационог капацитета јачањем иновација кроз сарадњу и проток знања између високог образовања, стручног образовања и обука и ширег друштвено-економског окружења, укључујући истраживање.

опширније

опширније

опширније

опширније

Европска комисија продужила је рок за подношење свих типова пројеката партнерстава за сарадњу Еразмус+ програма (кључна активност 2) у првом конкурсном року за 2021. годину.

опширније

Универзитет у Крагујевцу је партнер на ИРР пројекту „Inclusive Responsible Research. Knowledge Mobilisation and University Social Responsibility“ који се финансира у оквиру ЕРАСМУС програма, а који координира универзитет из Шпаније, и спроводи се у стратешком партнерству са осталим партнерима из Аустрије, Румуније и Словеније. ИРР пројекат је двогодишњи а реализација је започела у септембру 2020.

опширније

На сајту Европске комисије објављен је други Corrigendum /измене и допуне Општег позива за подношење пријава за Еразмус + пројекте за 2021. годину.

опширније

Вишеградски фонд је међународна организација са седиштем у Братислави (Словачка), коју су основале владе 4 земље (V4 регија): Чешка, Словачка, Пољска и Мађарска, са циљем поспешивања сарадње међу земљама оснивачима, али и подршке земљама Западног Балкана и земљама Источног партнерства.

опширније

опширније

опширније