Вести - категорије


опширније

Европска комисија и IPR Helpdesk у оквиру својих редовних активности у јуну, организују обуке и вебинаре на тему пројеката у оквиру новог програма за истраживање и иновације – Хоризонт Европа.

опширније

опширније

Како би локалне иновације, стручност и знање постале део званичне развојне помоћи коју Република Србија пружа Републици Северној Македонији и Републици Албанији у оквиру иницијативе за регионалну сарадњу „Мали Шенген“, Програм Уједињених нација за развој (UNDP) у Србији објавио је позив за доделу средстава за иновативна решења која могу да пруже одговор на последице кризе изазване пандемијом вируса Covid-19 у те две земље.

опширније

Снимци изведених експеримената у оквиру пројекта

опширније

опширније

Нови програм Креативна Европа (2021 - 2027) је осмишљен тако да пружи интензивнију подршку и стави јачи нагласак на активности за транснационално стварање, иновације, мобилност уметника и професионалаца, као и на акције усмерене на секторске потребе.

опширније

опширније

Еразмус Мундус акције имају за циљ подстицање изврсности и светске интернационализације високошколских установа путем студијских програма - на нивоу мастер курсева - које заједнички изводе и заједнички признају високошколске установе основане у Европи.

опширније

опширније