Vesti - kategorije


Univerzitet u Kragujevcu u nedelju 7. maja 2023. godine bio je domaćin državnog takmičenja srednjih škola iz informatike u organizaciji Ministarstva prosvete Republike Srbije i Društva matematičara Srbije.

opširnije

opširnije

U utorak, 25. aprila u Svečanoj sali Univerziteta u Kragujevcu održan je SDIR NAUČNI DAN.

opširnije

U utorak, 25. aprila 2023. u 11 sati, u Svečanoj sali Univerziteta u Kragujevcu, održaće se SDIR NAUČNI DAN.

opširnije

opširnije

Na Univerzitetu u Kragujevcu, 20. aprila 2023. godine rektor Univerziteta u Kragujevcu prof. dr Nenad Filipović promovisao je prof. dr Hajmea Hila Aluhu (Jaime Gil Aluja) u počasnog doktora Univerziteta u Kragujevcu.

opširnije

Prof. dr Milan Vraneš (PMF, Novi Sad, Departman za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine) održao je predavanje Jonske tečnosti - put od rastvarača ka lekovima, 18. aprila, u Svečanoj sali Univerziteta u Kragujevcu.

opširnije

opširnije

Univerzitet u Kragujevcu organizuje međunarodni naučni skup pod nazivom „Artificial Intelligence: Economic and Social Innovations“ 20. aprila sa početkom u 10:15 časova, u svečanoj sali Rektorata.

opširnije

Na Univerzitetu u Kragujevcu, 20. aprila 2023. godine sa početkom u 9.30 časova, rektor Univerziteta u Kragujevcu prof. dr Nenad Filipović promovisaće dr Hajmea Hila Aluhu (Jaime Gil Aluja) u počasnog doktora Univerziteta u Kragujevcu.

opširnije