АКТУЕЛНО:

Вести - категорије


Младе крагујевачке уметнице Маја Милановић и Невена Миловановић наступиће у Универзитетској галерији 29. маја 2013. године

опширније

Представом The zoo story у извођењу студената Филолошко-уметничког факултета Универзитета у Крагујевцу биће отворене глумачке вечери Универзитетске летње сцене

опширније

У сарадњи Центра за развој каријере и саветовање студентата Универзитета у Крагујевцу и Британског савета организује се пробно полагање IELTS испита

опширније

У Универзитетској галерији Универзитета у Крагујевцу 23. маја 2013. године, традиционално обележен Дан словенске писмености програмом Словенски културни круг.

опширније

Имајући у виду да је избор занимања једна од најважнијих одлука студената и средњошколаца, Универзитет у Крагујевцу (Центар за развој каријере и саветовање студената) организовао је „Отворена врата Универзитета“ 22. маја 2013. године, у ректорату Универзитета у Крагујевцу.

опширније

опширније

Универзитет у Крагујевцу je 21. маја 2013. године обелeжио 175 година од оснивања Лицеја Књажевства Сербског. Истог дана обележена је и слава Универзитета, Свети Апостол и Јеванђелиста Јован Богослов и 37. годишњица од оснивања Универзитета.

опширније

78 доктораната свечано је промовисано у докторе наука Универзитета у Крагујевцу, 20. маја 2013. године, у парку Ректората.

опширније

Уговор о изградњи и опремању објекта Центри изврсности Универзитета у Крагујевцу (Центар за матичне ћелије) потписан је 20. маја 2013. године у ректорату Универзитета у Крагујевцу.

опширније

опширније