АКТУЕЛНО:

Вести - категорије


Због здравствених проблема једног од извођача, концерт је отказан.

опширније

Свечано уручени индекси студентима италијанистике и студентима докторских студија Филолошко-уметничког факултета Универзитета у Крагујевцу.

опширније

Књига Родољупци и родомрсци аутора проф. др Зорана Аврамовића биће одржана у Универзитетској галерији, у четвртак, 24. октобра 2013. године са почетком у 19.00 сати

опширније

На свечаности у Ректорату Универзитета у Крагујевцу, 08. октобра 2013. године, студентима Универзитета у Крагујевцу додељене су Потврде о обављеној летљој стручној пракси у оквиру првог циклуса програма летњих стручних пракси Универзитета у Крагујевцу и Града Крагујевца.

опширније

Изложба слика и графика Биљане Вуковић у Универзитетској галерији биће отворена 01. октобра 2013. године

опширније

У оквиру активности које су посвећене реформи и унапређењу високог образовања у Србији Универзитет у Београду организовао је завршну GOMES Конференцију у Врњачкој Бањи од 15-18. септембра 2013. године, чији је домаћин био Универзитет у Крагујевцу.

опширније

У оквиру друге сезоне Универзитетске летње сцене, 12. септембра 2013. године, у парку Ректората наступиће студенти Филолошко-уметничког факултета

опширније

У Универзитетској галерији 04. септембра 2013. године (среда) са почетком у 17.30 сати биће отворена изложба радова студената IV године студијске групе за Графички дизајн

опширније

Градска туристичка организација "Крагујевац" и Универзитет у Крагујевцу потписали су Уговор о изради стратешког мастер плана одрживог развоја планине Рудник.

опширније

Концертом камерног састава Infinity Quintet 26. августа 2013. године свечано је отворен музички део програма друге сезоне Универзитетске летње сцене.

опширније