Vesti - kategorije


Rektorski kolegijum Univerziteta u Kragujevcu, na sednici održanoj 19. maja 2014. godine, doneo je Odluku o izmenama Programa obeležavanja Dana i Slave Univerziteta u Kragujevcu 2014. godine.

opširnije

Ranije najavljeni dan „Otvorenih vrata Univerziteta u Kragujevcu“ se otkazuje zbog trodnevne žalosti u Republici Srbiji.

opširnije

Program za srednje škole i buduće studente: Rektorat Univerziteta u Kragujevcu, 22. maj 2014. od 16-18 časova

opširnije

U okviru programa obeležavanja 38. godišnjice od osnivanja Univerziteta u Kragujevcu, 17. maja 2014. godine u Univerzitetskoj galeriji otvorena je izložba KLETVE I KLEVETE, MASLAČAK I SEKIRE.

opširnije

Imajući u vidu da je izbor studija i zanimanja jedna od najvažnijih odluka srednjoškolaca, Univerzitet u Kragujevcu organizuje „Otvorena vrata Univerziteta“ u četvrtak, 22. maja 2014. godine, u parku Rektorata Univerziteta u Kragujevcu

opširnije

Univerzitet u Kragujevcu i Univerzitetska biblioteka pozivaju Vas na otvaranje izložbe KLETVE I KLEVETE, MASLAČAK I SEKIRE u subotu 17. maja 2014. godine sa početkom u 20.00 sati.

opširnije

Studenti Univerziteta za muziku, dramu i igru BRUKNER iz Linca nastupiće 09. maja 2014. godine sa početkom u 20 sati u Univerzitetskoj galeriji

opširnije

opširnije

02. aprila 2014. godine u Univerzitetskoj galeriji otvorena je izložba Slobodana Jelesijevića

opširnije

U petak, 4. aprila u 11 časova u Sali senata u zgradi Rektorata Univerziteta u Kragujevcu biće organizovano predavanje prof. Janisa Misirlisa sa Univerziteta u Patrasu, na temu " Bioreactors providing modular mechanical signals for tissue engineering".

opširnije