Вести - категорије


У Универзитетској галерији, 18. септембра 2014. године, отворена је Годишња изложба радова наставника и сарадника Одсека за ликовну и примењену уметност Филолошко-уметничког факултета Универзитета у Крагујевцу.

опширније

У Ректорату Универзитета у Крагујевцу, 18. септембра 2014. године, одржана је свечана додела Потврда о обављеној Студентској летњој стручној пракси у сарадњи Универзитета у Крагујевцу и Града Крагујевца у установама чији је оснивач Град Крагујевац.

опширније

Свечана додела потврда ће се одржати у петак, 19. септембра 2014. године, са почетком у 14 сати, у Свечаној сали Ректората Универзитета у Крагујевцу.

опширније

Свечана додела Потврда о обављеној Студентској летњој стручној пракси у сарадњи Универзитета у Крагујевцу и Града Крагујевца, у установама чији је оснивач Град Крагујевац, одржаће се у Свечаној сали Ректората 18. септембра 2014. године.

опширније

У Универзитетској галерији од 18. до 24. септембра 2014. године биће отворена изложба радова наставника и сарадника ФИЛУМ-а

опширније

У оквиру регионалног WBCinno пројекта, Канцеларија за пословну подршку Универзитета у Крагујевцу 11. и 12. септембра 2014. године организовала је у радионицу намењену професорима, истраживачима и студентима универзитета у региону Западног Балкана

опширније

опширније

опширније

Концертом триа хармоника Assahra, 14. јула 2014. године свечано отворена трећа сезона на Универзитетској летњој сцени

опширније

Трио Assahra отвориће трећу концертну сезону Универзитетске летње сцене, у понедељак, 14. јула 2014. године, са почетком у 20.00 сати.

опширније