Вести - категорије


Универзитет у Крагујевцу у сарадњи са Центром за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу организовао је предавање академика Слободана Н. Вукосавића на тему: „Интеграција електронски управљаних извора у електроенергетски систем“.

опширније

Центар за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу у сарадњи са Народном библиотеком „Душан Матић“ из Ћуприје, организовали су, 31. октобра, округли сто и ексклузивну изложбу о академику Душану Матићу.

опширније

У организацији Филолошко-уметничког факултета, XVII међународни научни скуп Српски језик, књижевност, уметност одржан је 28. и 29. октобра 2022. године, у Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу.

опширније

Уторак, 1. новембар 2022. године, 11.00 часова, Свечана сала Универзитета у Крагујевцу

опширније

У Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу, 25. октобра 2022. академик Радомир Н. Саичић одржао је предавање на тему: Развој иминошећера као анти-ковид-19 агенаса.

опширније

опширније

У Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу, 25. октобра у 18 часова, академик Радомир Н. Саичић одржаће предавање на тему: Развој иминошећера као анти-ковид-19 агенаса.

опширније

У сарадњи Универзитета у Крагујевцу и Епархије шумадијске, у Свечаној сали Универзитета, 17. октобра 2022, пред бројном публиком, представљена је монографија „Кнез Милош Обреновић – државотворни владар“, проф. др Радоша Љушића.

опширније

Спомен-парк ,,Крагујевачки октобар" у сарадњи са Центром за студије сећања Универзитета у Крагујевцу и Филолошко-уметничким факултетом, у оквиру Октобарских свечаности, организују ЈАВНИ ЧАС - ПОЛИТИКЕ И КУЛТУРЕ СЕЋАЊА, у среду 19. октобра 2022. године, у Музеју ,,21. октобар".

опширније

Универзитет у Крагујевцу у сарадњи са Епархијом шумадијском, организује представљање монографије „Кнез Милош Обреновић – државотворни владар“, проф. др Радоша Љушића, у понедељак, 17. октобра 2022. у 18 сати у Свечаној сали Универзитета.

опширније