Вести - категорије


Могућа сарадња Универзитета у Крагујевцу и Универзитета у Лисабону у области медицинских и природних наука.

опширније

У циљу реализације већ добро успостављене сарадње са Универзитетом "Алдо Моро" из Барија, ради конкретизовања већ потписаног Уговора о сарадњи у децембру 2011. године и постављања темеља за формирање катедре за италијански језик на Филолошко-уметничком факултету Универзитета у Крагујевцу., приликом тродневне посете делегације Универзитета "Алдо Моро" из Барија Универзитету у Крагујевцу, 29. јуна 2012. године одржан је званичан састанак у ректорату.

опширније

У циљу реализације већ добро успостављене сарадње са Универзитетом "Алдо Моро" из Барија, а у складу са потписаним Уговором о сарадњи у децембру 2011. године, Универзитет у Крагујевцу, у периоду од 28.06-30.06.2012. године, посетиће делегација овог партнерског Универзитета.

опширније

опширније

опширније

Универзитет у Крагујевцу 17.04.2012. године посетила је делегација, партнерског Универзитета Политехнике из Барија, која ће на Универзитету и факултетима у његовом саставу боравити наредних дана. Циљ ове посете јесте даље развијање сарадње у складу са потписаним Уговором о сарадњи између нашег Универзитета и Универзитета из Барија.

опширније

Група страних студената у посети Универзитету у Крагујевцу и универзитетском Центру за развој каријере и саветовање студената

опширније

опширније

Сарадња Универзитета у Крагујевцу и Универзитета из Барија

опширније

Потписани нови уговори о пословној сарадњи између Фондације Фиат Аутомобили Србија и државних Универзитета Србије

опширније