Vesti - kategorije


U Svečanoj sali Rektorata Univerziteta u Kragujevcu 3. i 4. novembra 2017. godine, održan je međunaroni naučni skup Dire, écrire, agir en français 3.

opširnije

Na Prirodno–matematičkom fakultetu, u četvrtak 2. novembra 2017. godine u 13 časova, predavanje na temu Nano tehnologije i svetlost - Nobelove nagrade u funkciji zdravlja, održaće prof. dr Đuro Koruga.

opširnije

Na Univerzitetu u Kragujevcu od 23. do 29. oktobra 2017. godine, biće održana međunarodna nedelja otvorenog pristupa

opširnije

U Svečanoj sali Rektorata 27. oktobra 2017. godine, otvoren je XII Međunarodni naučni skup Srpski jezik, književnost, umetnost u organizaciji Filološko-umetničkog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu.

opširnije

U Univerzitetskoj galeriji u četvrtak, 26. oktobra 2017. godine, održan je okrugli sto Srbistika i budućnost ćirilice

opširnije

U Univerzitetskoj galeriji u četvrtak, 26. oktobra 2017. godine, biće održan okrugli sto Srbistika i budućnost ćirilice

opširnije

Posle Nikole Tesle i Mihajla Pupina na trećem mestu po broju izuma i konstrukcionih rešenja

opširnije

IX Sajam stipendija pod sloganom „Izaberi stipendiju po svojoj meri“, u organizaciji Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Kragujevcu, održan je 19. oktobra 2017. godine u holu Pravnog fakulteta.

opširnije

Studentski kulturni centar Kragujevac u saradnji sa organizacijom Multikultivator i Filološko-umetničkim fakultetom Univerziteta u Kragujevcu, organizovao je predavanje profesora Toma Stajna (Berklee, Boston SAD) u okviru Multiverzitet klinike, u sredu 18. oktobra u Svečanoj sali Rektorata Univerziteta u Kragujevcu

opširnije

U okviru pratećeg programa IX Sajma stipendija koji se, pod sloganom „Izaberi stipendiju po svojoj meri“, održava u četvrtak, 19. oktobra 2017. godine u Svečanoj sali Rektorata biće održana prezentacija na temu mogućnosti za studente i nastavno i administrativno osoblje kroz programe Erazmus+, Erazmus Mundus i CEEPUS

opširnije