Вести - категорије


У Универзитетској галерији, у среду 23. новембра 2022. године, са почетком од 19 часова, биће отворена изложба аутора Мие Арсенијевић, Милоша Ђорђевића и Слободана Штетића.

опширније

На Правном факултету Универзитета у Крагујевцу 15. новембра 2022. године, свечано је отворен Турски кутак – простор у коме слободно време могу да проводе запослени и студенти ван наставе, као и документарна изложба у Универзитетској галерији.

опширније

У оквиру овогодишње концертне сезоне Универзитетске галерије, 10. новембра 2022. године, одржан је концерт под називом Вече француских композитора.

опширније

У оквиру овогодишње концертне сезоне Универзитетске галерије, у четвртак 10. новембра 2022. године, са почетком у 19.00 часова, биће одржан концерт који носи назив Вече француских композитора.

опширније

У четвртак, 3. новембра 2022. године, у Универзитетској галерији у Крагујевцу одржан је концерт на коме је наступио Аратос трио.

опширније

У Универзитетској галерији у Крагујевцу, у четвртак 3. новембра 2022. године, са почетком у 19 часова, наступиће Аратос трио.

опширније

Центар за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу организује, у понедељак, 31. октобра, округли сто: ОГЛЕДАЛА ДУШАНА МАТИЋА и изложбу: ПОЕМЕ У БОЈИ (Пиктопоетски поглед Душана Матића).

опширније

Пијаниста Немања Егерић 25. октобра 2022. године, одржао је концерт у оквиру овогодишње концертне сезоне Универзитетске галерије.

опширније

У оквиру овогодишње концертне сезоне Универзитетске галерије, у уторак 25. октобра 2022. године, са почетком у 19.00 часова наступиће пијаниста Немања Егерић.

опширније

опширније