Вести - категорије


Промоција зборника „Достигнућа у радијационој онкологији рака плућа (Advances in Radiation Oncology of Lung Cancer“ - треће издање, Springer 2023.) одржана је 27. фебруара у Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу.

опширније

Промоција књиге „Достигнућа у радијационој онкологији рака плућа (Advances in Radiation Oncology of Lung Cancer“ - треће издање, Springer 2023.) одржаће се у уторак, 27. фебруара у 18 сати у Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу.

опширније

У организацији Центра за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу, др Милош Ђорђевић, научни саветник Институтa за нуклеарне науке ”Винча” одржао је предавање под називом „Физика честица: од Хигс бозона до терапије зрачењем“, у Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу, 22. фебруара.

опширније

Издавачка продукција Универзитета у Крагујевцу представила се на манифестацији „Дани крагујевачке књиге“, 21. фебруара 2024. године

опширније

У организацији Центра за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу, a у сарадњи са Природњачким музејем у Београду, постављена је изложба „Биље и камење – H2O“, чији је аутор др Марјан Никетић, дописни члан САНУ.

опширније

21. фебруар 2024, 16.00 -17.00 сати по локалном времену у Тајпеју, [Taiwan time], UTC+8

опширније

опширније

У организацији Центра за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу, др Милош Ђорђевић, научни саветник Институтa за нуклеарне науке ”Винча” одржаће предавање под називом „Физика честица: од Хигс бозона до терапије зрачењем“, у Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу, у четвртак, 22. фебруара у 14.30 сати.

опширније

опширније

У организацији Центра за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу, a у сарадњи са Природњачким музејом у Београду, поставиће се изложба „Биље и камење – H2O“, чији је аутор др Марјан Никетић, дописни члан САНУ.

опширније