Вести - категорије


опширније

опширније

Локално финале Такмичења за најбољу студентску идеју одржано је у Свечаној сали Ректората, у петак 6. јула 2018. године.

опширније

опширније

Локално финале Такмичења за најбољу студентску идеју одржава се 6. јула 2018. године у Свечаној сали Ректората Универзитета у Крагујевцу, са почетком од 11 часова. Такмичење је покренуто у фебруару 2018, у оквиру ИФ4ТМ пројекта финансираном од стране Европске комисије

опширније

Студенти Универзитета у Крагујевцу од данас на пракси у институцијама чији је оснивач Град Крагујевац

опширније

У оквиру Еразмус+ пројекта „Институционални оквир за развој треће мисије на универзитетима у Србији“ организује се међународна конференција „CONFERENCE ON THE THIRD MISSION OF THE UNIVERSITY 2018“ у Научно-технолошком парку „Звездара“

опширније

Интернационално такмичење соло певача “Радмила Бакочевић”, прво по реду, одржано је од 25-27. маја у Крагујевцу. На такмичењу je учествoвало више од 50 соло певача из Русије, Босне и Херцеговине, Црне Горе и Србије, а одлуку о најбољима донео је међународни жири.

опширније

У Универзитетској галерији у Крагујевцу, у четвртак 24. маја 2018. године, обележен је Дан свесловенске писмености.

опширније

Интернационално такмичење соло певача “Радмила Бакочевић”, прво по реду, биће одржано од петка до недеље, 27. маја у Крагујевцу. На такмичењу учествује више од 50 соло певача из Русије, Босне и Херцеговине, Црне Горе и Србије, а одлуку о најбољима донеће међународни жири.

опширније