Vesti - kategorije


Na Univerzitetu u Kragujevcu, 24. septembra 2018. godine, promovisan je prof. dr Sureš Tijagi (Suresh Tyagi), redovni profesor Medicinskog fakulteta Univerziteta u Lujvilu, Kentaki, SAD, u počasnog doktora Univerziteta u Kragujevcu

opširnije

Na Univerzitetu u Kragujevcu, 24. septembra 2018. godine sa početkom u 13:00 časova, prorektor za naučnoistraživački rad Univerziteta u Kragujevcu prof. dr Miroslava Petrović-Torgašev, a u ime vršioca dužnosti rektora prof. dr Nenada Filipovića, promovisaće prof. dr Sureš Tijagu (Suresh Tyagi) u počasnog doktora Univerziteta u Kragujevcu.

opširnije

U četvrtak, 13. septembra 2018. godine, u Univerzitetskoj galeriji predstavljen je najnoviji broj časopisa ,,Menadžment u hotelijerstvu i turizmu“ - HiT Menadžment čiji je izdavač Fakultet za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji.

opširnije

U četvrtak, 13. septembra 2018. godine, u 19 časova u Univerzitetskoj galeriji biće predstavljen časopis ,,Menadžment u hotelijerstvu i turizmu - HiT Menadžment“ čiji je izdavač Fakultet za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji.

opširnije

opširnije

opširnije

opširnije

Lokalno finale Takmičenja za najbolju studentsku ideju održano je u Svečanoj sali Rektorata, u petak 6. jula 2018. godine.

opširnije

opširnije

Lokalno finale Takmičenja za najbolju studentsku ideju održava se 6. jula 2018. godine u Svečanoj sali Rektorata Univerziteta u Kragujevcu, sa početkom od 11 časova. Takmičenje je pokrenuto u februaru 2018, u okviru IF4TM projekta finansiranom od strane Evropske komisije

opširnije