Вести - категорије


Амбасадор Мексика у Србији у четвртак, 5. маја 2022. године, посетио је Универзитет у Крагујевцу и у Универзитетској галерији отворио изложбу под називом Мексико у историјској штампи Србије.

опширније

У Универзитетској галерији у четвртак 5. маја 2022. године са почетком у 13.00 часова, биће свечано отворена изложба под називом Мексико у историјској штампи Србије у сарадњи са Амбасадом Мексика у Србији.

опширније

У Универзитетској галерији у Крагујевцу, 6. априла 2022. године, одржан је концерт Одсека за музичку уметност Филолошко-уметничког факултета.

опширније

Поводом 20 година постојања Филолошко-уметничког факултета Универзитета у Крагујевцу, у Универзитетској галерији, 5. априла 2022. године отворена је изложба слика и цртежа Одсека за примењену и ликовну уметност – студијски програм Сликарство.

опширније

опширније

Центар за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу организује концерт „Вокална музике академика Ивана Јевтића“ у којем наступа Евгенија Јеремић, сопран, у пратњи Наталије Младеновић, пијанисткиње, Јована Савића, трубача и Сање Марић, флаутисткиње. Концерт ће се одржати у Свечаној сали Прве крагујевачке гимназије, у четвртак, 17. марта 2022. у 19 сати.

опширније

У Универзитетској галерији у Крагујевцу, 30. новембра 2021. године, свечано је отворена изложба цртежа професора Николе Вукосављевића са Факултета ликовних уметности у Београду.

опширније

У Универзитетској галерији у Крагујевцу, у уторак 30. новембра 2021. године у 19 часова, биће свечано отворена изложба цртежа проф. др Николе Вукосављевића.

опширније

У Универзитетској галерији у Крагујевцу, у уторак, 9. новембра 2021. године одржана је презентација студентских радова на пројекту Арсенал – индустријско наслеђе

опширније

Дела из збирке Уметничке галерије „Надежда Петровић” из Чачка представљена крагујевачкој публици у оквиру обележавања Oктобарских свечаности

опширније