Вести - категорије


У Универзитетској галерији 12. јануара 2023. године, свечано je отворена изложба „Генерал Душан Додић, јунак Великог рата“, уз присуство амбасадора, академика, чланова ректорског колегијума и бројне публике.

опширније

Универзитет у Крагујевцу позива све заинтересоване да присуствују свечаном отварању изложбе „Генерал Душан Додић, јунак Великог рата“, у четвртак 12. јануара 2023. године са почетком у 19 часова у Универзитетској галерији.

опширније

У Универзитетској галерији у Крагујевцу 9. јануара 2023. године, одржан је традиционални Божићни концерт Универзитета у Крагујевцу.

опширније

У понедељак, 9. јануара 2023. године са почетком у 18 часова, у Универзитетској галерији биће одржан традиционални Божићни концерт Универзитета у Крагујевцу.

опширније

Последњи концерт у овој концертној сезони одржан је 26. децембра 2022. године у Универзитетској галерији.

опширније

Последњи концерт ове календарске године у Универзитетској галерији који организује Уметнички савет, биће одржан у понедељак 26. децембра 2022. године у 19 часова.

опширније

У Универзитетској галерији у Крагујевцу, 23. новембра 2022. године, свечано је отворена изложба Мие Арсенијевић, Милоша Ђорђевића и Слободана Штетића, професора Факултета педагошких наука у Јагодини.

опширније

У Универзитетској галерији, у среду 23. новембра 2022. године, са почетком од 19 часова, биће отворена изложба аутора Мие Арсенијевић, Милоша Ђорђевића и Слободана Штетића.

опширније

На Правном факултету Универзитета у Крагујевцу 15. новембра 2022. године, свечано је отворен Турски кутак – простор у коме слободно време могу да проводе запослени и студенти ван наставе, као и документарна изложба у Универзитетској галерији.

опширније

У оквиру овогодишње концертне сезоне Универзитетске галерије, 10. новембра 2022. године, одржан је концерт под називом Вече француских композитора.

опширније