Вести - категорије


У Универзитетској галерији у Крагујевцу, у понедељак, 15. маја 2023. године у 19 часова, биће свечано отворена изложба која представља трећи циклус путујуће изложбе графика у оквиру пројекта међународне сарадње и размене између уметника

опширније

опширније

У Универзитетској галерији, у четвртак 6. априла 2023. године, са почетком у 12 часова, биће отворена изложба „Пут правих вредности” која ће упознати ширу јавност са историјатом и континуитетом олимпијског покрета, као и његовим значајем у нашој средини у периоду од Краљевине Србије до данас, са освртом на друштвени контекст и прилике у земљи.
У име организатора присутнима ће се обратити председник Олимпијског комитета Србије господин Божидар Маљковић и наш прослављени суграђанин Стеван Плетикосић, освајач олимпијске медаље у стрељаштву.

опширније

Концерт који негује културно наслеђе и промовише богатство изворне и народне музике

опширније

У Универзитетској галерији у Крагујевцу, у четвртак 02. марта 2023. године отворена је изложба под покровитељством Музеја позоришне уметности Србије.

опширније

У Универзитетској галерији у Крагујевцу, у четвртак 2. марта 2023. године у 13 часова биће свечано отворена изложба под покровитељством Музеја позоришне уметности  Србије – Српско позориште у Великом рату.

опширније

У Универзитетској галерији у Крагујевцу, 7. фебруара 2023. године, одржан је концерт „Музика Исидоре Жебељан и њених учитеља”.

опширније

У Универзитетској галерији у Крагујевцу у уторак, 7. фебруара 2023. године у 19 часова, биће одржан концерт „Музика Исидоре Жебељан и њених учитеља”.

опширније

У Универзитетској галерији 12. јануара 2023. године, свечано je отворена изложба „Генерал Душан Додић, јунак Великог рата“, уз присуство амбасадора, академика, чланова ректорског колегијума и бројне публике.

опширније

Универзитет у Крагујевцу позива све заинтересоване да присуствују свечаном отварању изложбе „Генерал Душан Додић, јунак Великог рата“, у четвртак 12. јануара 2023. године са почетком у 19 часова у Универзитетској галерији.

опширније