Вести - категорије


У Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу, 12. фебруара 2024. године, свечано су уручена признања најбољим научницама Универзитета у Крагујевцу за постигнуте изузетне резултате у научноистраживачком раду у 2023. години.

опширније

опширније

Поводом обележавања Светог Саве – Дана духовности у Републици Србији, на Универзитету у Крагујевцу 27. јануара 2024. године одржана је Светосавска академија.

опширније

У организацији Центра за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу и Подружнице Српског хемијског друштва у Крагујевцу, професор Фабио Цоби (Fabio Zobi) са Универзитета у Фрибургу у Швајцарској, одржао је предавање „Хемијски и теоријски приступи синтези и развоју ренијум карбонилних антибиотика“, 24. јануара на Природно-математичком факултету у Крагујевцу.

опширније

Поводом обележавања Светог Саве – Дана духовности у Републици Србији, Универзитет у Крагујевцу у суботу 27. јануара 2024. године са почетком у 11.00 часова у Свечаној сали Ректората Универзитета у Крагујевцу организује Светосавску академију.

опширније

опширније

опширније

У организацији Центра за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу и Подружнице Српског хемијског друштва у Крагујевцу, професор Фабио Цоби (Fabio Zobi) са Универзитета у Фрибургу у Швајцарској, одржаће предавање „Хемијски и теоријски приступи синтези и развоју ренијум карбонилних антибиотика“, у среду, 24. јануара у 13 сати на Природно-математичком факултету у Крагујевцу, сала А-I-1.

опширније

опширније

На Универзитету у Крагујевцу 12. јануара 2024. године са почетком у 12.00 часова, ректор Универзитета у Крагујевцу проф. др Ненад Филиповић промовисаће проф. др Лорија Киршенбаума у почасног доктора Универзитета у Крагујевцу.

опширније