Вести - категорије


Поводом обележавања Светог Саве - Дана духовности у Републици Србији, Универзитет у Крагујевцу у петак 27. јануара 2023. године са почетком у 14.00 часова у Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу, организује Светосавску академију.

опширније

Дописни члан САНУ Јован Делић одржао је 21. децембра у Универзитетској галерији предавање O лирском спеву „Усправна земља“ Васка Попе.

опширније

опширније

Центар за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу организује предавање дописног члана САНУ Јована Делића O лирском спеву „Усправна земља“ Васка Попе, 21. децембра 2022. у 18 сати у Универзитетској галерији.

опширније

У организацији Центра за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу и Факултета медицинских наука, одржана је трибина о проф. др Милосаву Миши Костићу, 7. децембра на Факултету медицинских наука у Крагујевцу.

опширније

У организацији Центра за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу и Факултета медицинских наука, одржаће се трибина о проф. др Милосаву Миши Костићу, 7. децембра у 18 сати, на Факултету медицинских наука у Крагујевцу.

опширније

У организацији Центра за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу одржан је округли сто „Сећање на академика Николу Тасића“, у Универзитетској галерији, 2. децембра.

опширније

опширније

опширније

Центaр за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу организује округли сто о академику Николи Тасићу, у Универзитетској галерији, 2. децембра (петак) у 11 часова.

опширније