Vesti - kategorije


Moguća saradnja Univerziteta u Kragujevcu i Univerziteta u Lisabonu u oblasti medicinskih i prirodnih nauka.

opširnije

U cilju realizacije već dobro uspostavljene saradnje sa Univerzitetom "Aldo Moro" iz Barija, radi konkretizovanja već potpisanog Ugovora o saradnji u decembru 2011. godine i postavljanja temelja za formiranje katedre za italijanski jezik na Filološko-umetničkom fakultetu Univerziteta u Kragujevcu., prilikom trodnevne posete delegacije Univerziteta "Aldo Moro" iz Barija Univerzitetu u Kragujevcu, 29. juna 2012. godine održan je zvaničan sastanak u rektoratu.

opširnije

U cilju realizacije već dobro uspostavljene saradnje sa Univerzitetom "Aldo Moro" iz Barija, a u skladu sa potpisanim Ugovorom o saradnji u decembru 2011. godine, Univerzitet u Kragujevcu, u periodu od 28.06-30.06.2012. godine, posetiće delegacija ovog partnerskog Univerziteta.

opširnije

opširnije

opširnije

Univerzitet u Kragujevcu 17.04.2012. godine posetila je delegacija, partnerskog Univerziteta Politehnike iz Barija, koja će na Univerzitetu i fakultetima u njegovom sastavu boraviti narednih dana. Cilj ove posete jeste dalje razvijanje saradnje u skladu sa potpisanim Ugovorom o saradnji između našeg Univerziteta i Univerziteta iz Barija.

opširnije

Grupa stranih studenata u poseti Univerzitetu u Kragujevcu i univerzitetskom Centru za razvoj karijere i savetovanje studenata

opširnije

opširnije

Saradnja Univerziteta u Kragujevcu i Univerziteta iz Barija

opširnije

Potpisani novi ugovori o poslovnoj saradnji između Fondacije Fiat Automobili Srbija i državnih Univerziteta Srbije

opširnije