Vesti - kategorije


Mladim istraživačima Univerziteta u Kragujevcu, prvim zakupcima stanova čiju je izgradnju finansirala Vlada Republike Srbije, predsednica Vlade Ana Brnabić uručila je 27. marta 2019. godine ključeve stambenih jedinica zajedno sa rektorom Univerziteta u Kragujevcu prof. dr Nenadom Filipovićem, gradonačelnikom Grada Kragujevca Radomirom Nikolićem i direktorom Jedinice za upravljanje projektima Draganom Katucom.

opširnije

opširnije

Akademik Ivan Gutman održao je predavanje pod nazivom 150 godina periodnog sistema hemijskih elemenata (1869-2019), u organizaciji Centra za naučnoistraživački rad SANU i Univerziteta u Kragujevcu, 21. marta 2019. godine.

opširnije

U prepunoj sali Univerzitetske galerije, 20. marta 2019. godine, predstavljena je knjiga bibliotekarke Univerzitetske biblioteke u Kragujevcu mr Katarine Karamijalković – Knjige s posvetom u ličnoj biblioteci prof. dr Svetozara Stojanovića, čiji su koizdavači Univerzitetska biblioteka u Kragujevcu, Institut društvenih nauka i izdavačka kuća Albatros plus iz Beograda.

opširnije

Nj. E. gospodin Frederik Mondoloni, ambasador Republike Francuske u Srbiji, posetio je Univerzitet u Kragujevcu 19. marta 2019. godine

opširnije

Studenti Fakulteta tehničkih nauka u Čačku imaće priliku da učestvuju na radionicama CV i motivaciono pismo i Moj prvi intervju za posao koje će biti održane u četvrtak 14. marta 2019. godine u prostorijama Fakulteta.

opširnije

Univerzitetska biblioteka u Kragujevcu u saradnji sa Institutom društvenih nauka i izdavačkom kućom Albatros plus iz Beograda, u sredu 20. marta 2019. godine u 19.00 časova, u Univerzitetskoj galeriji organizuju promociju knjige Katarine Karamijalković - Knjige s posvetom u ličnoj biblioteci prof. dr Svetozara Stojanovića.

opširnije

21. mart 2019, 13 časova, Svečana sala Univerziteta u Kragujevcu

opširnije

Umetnički savet Univerzitetske galerije, u petak, 1. marta 2019. godine, organizovao je predavanje Doživljaji i saznanja Milutina Milankovića.

opširnije

Izdavačka produkcija Univerziteta u Kragujevcu u 2018. godini predstavljena je u okviru manifestacije Dani kragujevačke knjige, 28. februara 2019. godine, u Galeriji Narodne biblioteke Vuk Karadžić

opširnije