Vesti - kategorije


U Centru za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Kragujevcu, 5. decembra 2019. godine studentima Univerziteta u Kragujevcu predstavljene su mogućnosti za stipendirani studijski boravak u Americi.

opširnije

U četvrtak, 5. decembra u 20 časova, u Univerzitetskoj galeriji u Kragujevcu, biće održana promocija knjige „Skice za plovidbu” Nikole Popovića.

opširnije

Dopisni član SANU Vladica Cvetković održao je predavanje „Geoarheologija na delu: novi pogled na sirovine za izradu okresanih artefakata iz Lepenskog Vira“, 29. novembra 2019. u Galeriji Narodnog muzeja Kragujevac.

opširnije

U sredu, 27. novembra, u Narodnoj biblioteci „Vuk Karadžić” u Kragujevcu, obeleženo je pedeset godina od osnivanja Lista studenata Kragujevca ‒ FAKK

opširnije

Dopisni član SANU Vladica Cvetković održaće predavanje 29. novembra 2019. godine u 19 sati u Narodnom muzeju Kragujevac

opširnije

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Kragujevcu sa zadovoljstvom poziva sve studente osnovnih akademskih studija da prisustvuju prezentaciji Global UGRAD programa stipendija za razmenu u Americi.

opširnije

Univerzitet u Kragujevcu i Erazmus studentska mreža Srbije organizuju za studente Univerziteta u Kragujevcu predavanje na temu Erasmus+ chat, 13. decembra 2019. godine, u 14:00 časova, u Svečanoj sali Rektorata Univerziteta u Kragujevcu.

opširnije

U okviru realizacije IT dana izraelskih kompanija u Biznis inovacionom centru, predstavnici Ambasade Izraela i izraelskih IT kompanija u Srbiji posetili su Univerzitet u Kragujevcu 19. novembra 2019. godine, u cilju uspostavljanja novih vidova saradnje sa obrazovnim institucijama u Kragujevcu.

opširnije

U Svečanoj sali Univerziteta u Kragujevcu, 18. novembra 2019. promovisana je monografija ENERGIES OF GRAPHS - Survey, Census, Bibliography, akademika Ivana Gutmana i prof. dr Borisa Furtule, čiji je izdavač Centar za naučnoistraživački rad SANU i Univerziteta u Kragujevcu.

opširnije

Knjiga ENERGIES OF GRAPHS - Survey, Census, Bibliography, čiji su autori akademik Ivan Gutman i prof. dr Boris Furtula biće predstavljena 18. novembra 2019. na Univerzitetu u Kragujevcu.

opširnije