Vesti - kategorije


U Čačku je 16. juna otvoren novi prostor Naučnotehnološkog parka koji se nalazi u obnovljenom pogonu nekadašnje fabrike Cer.

opširnije

U Skupštini grada Kragujevca, 8. juna 2020. godine, pojedincima, organizacijama i kompanijama dodeljeno je priznanje „Kapetan Miša Anastasijević”.

opširnije

opširnije

Za vreme trajanja vanrednog stanja u Republici Srbiji, šesnaest renomiranih profesora sa različitih univerziteta iz Sjedinjenih Američkih Država, u periodu od 31. marta do 5. maja 2020. godine, održalo je onlajn predavanja u okviru studijskog programa Master informacionih tehnologija (Master 4.0) koji se realizuje na Univerzitetu u Kragujevcu.

opširnije

YOUng Researcher’s Conference je podsticaj mladim istraživačima da budu aktivni i produktivni i da za svoj rad budu nagrađeni.

opširnije

Onlajn YOUng Researcher’s Conference je podsticaj mladim istraživačima da rade od kuće, da budu aktivni i produktivni i da za svoj rad budu nagrađeni.

opširnije

U cilju pružanja dodatne podrške studentima tokom pandemije virusa korona i daljeg unapređenja sistema nastave i obrazovanja, dvanaest profesora sa univerziteta u Sjedinjenim Američkim Državama izvešće onlajn predavanja u okviru jednog od najsavremenijih master programa u Srbiji - Informacione tehnologije (Master 4.0) koji se realizuje na Univerzitetu u Kragujevcu.

opširnije

U Svečanoj sali Rektorata Univerziteta u Kragujevcu, 13. marta 2020. godine, predstavnici kompanije Milanović Industries Group dodelili su sertifikate o obavljenoj stručnoj praksi studentima Univerziteta u Kragujevcu.

opširnije

opširnije

Prezentacije za zaposlene i za studente su, najpre, održane u Rektoratu Univerziteta u Kragujevcu, a zatim i na fakultetima u sastavu Univerziteta u Kragujevcu

opširnije