Vesti - kategorije


opširnije

Studentski parlament Univerziteta u Kragujevcu podržao je akciju „Donatorskog doručka za obnovu Prve kragujevačke gimnazije“.

opširnije

U okviru obeležavanja 40 godina rada i postojanja Fakulteta medicinskih nauka, u subotu 2. decembra 2017. godine, treća generacija diplomiranih doktora stomatologije posadila je drveće u dvorištu Rektorata Univerziteta u Kragujevcu.

opširnije

Odluke Povodom pristiglih pisama upućenim članovima Senata i Saveta Univerziteta u Kragujevcu

opširnije

Univerzitet u Kragujevcu je predstavio svoju izdavačku delatnost na 62. Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu

opširnije

Obaveštenje akademskoj javnosti Univerziteta u Kragujevcu

opširnije

Obaveštenje Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja svim istraživačima na fakultetima u sastavu Univerziteta u Kragujevcu

opširnije

Sa žaljenjem obaveštavamo akademsku javnost da je preminuo naš uvaženi profesor dr Živadin Bugarčić, redovni profesor na Institutu za hemiju Prirodno–matematičkog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu.

opširnije

Savez studenata Filozofskog fakulteta u Banjoj Luci objavljuje poziv za saradnju u trećem broju časopisa za društvenu i humanističku misao „Noema“, Saveza studenata Filozofskog fakulteta.

opširnije

U utorak, 11. jula 2017. godine, preminuo je prof. dr Radoš Pavlović, redovni profesor na Agronomskom fakultetu Univerziteta u Kragujevcu

opširnije