Vesti - kategorije


Onlajn YOUng Researcher’s Conference je podsticaj mladim istraživačima da rade od kuće, da budu aktivni i produktivni i da za svoj rad budu nagrađeni.

opširnije

U cilju pružanja dodatne podrške studentima tokom pandemije virusa korona i daljeg unapređenja sistema nastave i obrazovanja, dvanaest profesora sa univerziteta u Sjedinjenim Američkim Državama izvešće onlajn predavanja u okviru jednog od najsavremenijih master programa u Srbiji - Informacione tehnologije (Master 4.0) koji se realizuje na Univerzitetu u Kragujevcu.

opširnije

U Svečanoj sali Rektorata Univerziteta u Kragujevcu, 13. marta 2020. godine, predstavnici kompanije Milanović Industries Group dodelili su sertifikate o obavljenoj stručnoj praksi studentima Univerziteta u Kragujevcu.

opširnije

opširnije

Prezentacije za zaposlene i za studente su, najpre, održane u Rektoratu Univerziteta u Kragujevcu, a zatim i na fakultetima u sastavu Univerziteta u Kragujevcu

opširnije

U Rektoratu Univerziteta u Kragujevcu, 10. marta 2020. godine, održana je konstitutivna sednica Saveta poslodavaca Univerziteta u Kragujevcu.

opširnije

U Svečanoj sali Rektorata Univerziteta u Kragujevcu, 9. marta 2020. godine potpisan je Sporazum o saradnji povodom osnivanja master programa Automobilsko inženjerstvo između Univerziteta u Kragujevcu i FCA Srbija, koji će biti zasnovan na sinergiji industrije i obrazovanja.

opširnije

Studentima, akademskom i administrativnom kadru Univerziteta u Kragujevcu program Erazmus+ KA103 pruža priliku za stipendiranu mobilnost, koja se realizuje na partnerskim visokoškolskim ustanovama u Evropi.

opširnije

opširnije

Centar za naučnoistraživački rad SANU i Univerziteta u Kragujevcu u sredu, 18. marta 2020. godine u Svečanoj sali Univerziteta u Kragujevcu u 12.30 časova organizuje predavanje akademika Radmile Petanović.

opširnije