Вести - категорије


Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу са задовољством позива све студенте основних академских студија да присуствују презентацији Global UGRAD програма стипендија за размену у Америци.

опширније

Универзитет у Крагујевцу и Еразмус студентска мрежа Србије организују за студенте Универзитета у Крагујевцу предавање на тему Erasmus+ chat, 13. децембра 2019. године, у 14:00 часова, у Свечаној сали Ректората Универзитета у Крагујевцу.

опширније

У оквиру реализације ИТ дана израелских компанија у Бизнис иновационом центру, представници Амбасаде Израела и израелских ИТ компанија у Србији посетили су Универзитет у Крагујевцу 19. новембра 2019. године, у циљу успостављања нових видова сарадње са образовним институцијама у Крагујевцу.

опширније

У Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу, 18. новембра 2019. промовисана је монографија ENERGIES OF GRAPHS - Survey, Census, Bibliography, академика Ивана Гутмана и проф. др Бориса Фуртуле, чији је издавач Центар за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу.

опширније

Књига ENERGIES OF GRAPHS - Survey, Census, Bibliography, чији су аутори академик Иван Гутман и проф. др Борис Фуртула биће представљена 18. новембра 2019. на Универзитету у Крагујевцу.

опширније

На Универзитету у Крагујевцу, 1. новембра 2019. године, промовисан је проф. др Рафаеле Буђардини (Raffaele Bugiardini), редовни професор Медицинског факултета Универзитета у Болоњи, у почасног доктора Универзитета у Крагујевцу.

опширније

У Свечаној сали Ректората Универзитета у Крагујевцу 1. новембра 2019. године одржана су приступна предавања гостујућих професора (Visiting Professor) Факултета медицинских наука Универзитета у Крагујевцу, проф. др Веселина Митровића и проф. др Сузан Прајс.

опширније

опширније

На Универзитету у Крагујевцу, 1. новембра 2019. године са почетком у 13.30 часова, проректор за наставу и студентска питања Универзитета у Крагујевцу проф. др Живадин Мицић, у име ректора проф. др Ненада Филиповића, промовисаће проф. др Рафаелеа Буђардинија (Raffaele Bugiardini) у почасног доктора Универзитета у Крагујевцу.

опширније

11. Сајам стипендија под слоганом „Изабери стипендију по својој мери“ у организацији Центра за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Крагујевцу одржан је 29. октобра 2019. године у холу Правног факултета Универзитета у Крагујевцу.

опширније