Vesti - kategorije


Evropska komisija je objavila novi Erazmus+ Opšti poziv za podnošenje predloga projekata za 2023. godinu u kojem su detaljno opisane sve vrste projekata i rokovi za sve pojedinačne komponente programa.

opširnije

opširnije

Fondacija Tempus organizuje Erazmus+ nedelju u novembru 2022. godine, tokom koje je planiran veliki broj aktivnosti posvećenih novom Erazmus+ pozivu za projekte za konkursni rok 2023.

opširnije

Odeljenje za međunarodnu saradnju Univerziteta u Kragujevcu 26. oktobra 2022. godine posetile su predstavnice koordinatorske institucije projekta Lehramt international in Marburg – LiMa, Viktorija Šmit i Zina Morbah.

opširnije

opširnije

opširnije

Evropska komisija je otvorila četvrti poziv za prijavu projekata u okviru inicijative Evropski univerziteti za koji su izdvojena značajna finansijska sredstva i to u iznosu od 384 miliona evra.

opširnije

opširnije

opširnije

U organizaciji Univerziteta u Kragujevcu i Centra za naučnoistraživački rad SANU i Univerziteta u Kragujevcu, 30. septembra, u Univerzitetskoj galeriji, predstavljen je projekat „Prostor-zvuk-konstrukcija - ProZvuk“.

opširnije