Вести - категорије


опширније

У Легату Николе Коке Јанковића, 9. јуна, свечано је отворена изложба академика Саве Халугина Невидљиви шаптачи

опширније

опширније

У Легату Николе Коке Јанковића отвара се изложба академика Саве Халугина НЕВИДЉИВИ ШАПТАЧИ, у петак, 9. јуна у 20 сати.

опширније

У Галерији „ВИШе од галерије“ у Средњој стручној школи у Крагујевцу, 5. јуна отворена је изложба-радионица, аутора Стевана Јокића и Љиљане Јокић.

опширније

Концертна сезона Универзитетске галерије се наставља концертом и предавањем професора и пијанисте Милана Миладиновића. Концерт и предавање одржаће се 09. јуна у Универзитетској галерији с почетком у 19 часова.

опширније

У Галерији „ВИШе од галерије“ у Средњој стручној школи у Крагујевцу, 5. јуна у 19 сати, отвара се изложба-радионица, аутора Стевана Јокића и Љиљане Јокић.

опширније

Традиционално обележавање Дана свесловенске писмености и културе 24. маја 2023. године у Универзитетској галерији било је у духу беседе „О писменима анђеоскимˮ, коју је беседио Ђорђе Ђурђевић са Филолошко-уметничког факултета и концерта камерног састава Филип Томић и Јована Радовановић на чијем су репертоару била дела Лудвига ван Бетовена.

опширније

У среду, 24. маја 2023. године са почетком у 19 часова, у Универзитетској галерији биће одржан концерт виолончелисте Филипа Томића и пијанистиње Јоване Радовановић.

опширније

опширније