Вести - категорије


опширније

Чланови Ректорског колегијума Универзитета у Крагујевцу примили су у петак, 28. јула 2023. године у просторијама Ректората делегацију коју су чинили представник Министарства науке, технолошког развоја и иновација – помоћник министра Владимир Радовановић, представници Града Крагујевца, главни извршни директор SEE Института из Дубаија госпођа Јасмина Лок и извршни директор MIND Group-a господин Дарко Ђорић.

опширније

опширније

опширније

опширније

опширније

У петак, 23. јуна 2023. године, са почетком у 17.00 часова у холу Правног факултета биће одржана свечана промоција доктора наука Универзитета у Крагујевцу.

опширније

опширније

Дан иновација, који је одржан 6. јуна 2023. године у Крагујевцу, у организацији Града Крагујевца, а у сарадњи са Универзитетом у Крагујевцу, Шумадија сајмом, Регионалном агенцијом за економски развој Шумадије и Поморавља и Фондом за иновациону делатност, привукао је велики број посетилаца, међу којима је била и делегација Амбасаде Кине, која је том приликом посетила Универзитет у Крагујевцу.

опширније

У Свечаној сали Ректората Универзитета у Крагујевцу, у присуству представника Ректорског колегијума, професора Основних академских студија Психологија и представника Дома здравља Крагујевац, 23. маја 2023. године потписан је Уговор о пословно-техничкој сарадњи између Универзитета у Крагујевцу и Дома здравља Крагујевац.

опширније