Vesti - kategorije


opširnije

opširnije

opširnije

Na Univerzitetu u Kragujevcu, 29. marta 2024. godine, promovisan je prof. dr Lori Kiršenbaum u počasnog doktora Univerziteta u Kragujevcu.

opširnije

Univerzitet u Kragujevcu, uz podršku Grada Kragujevca i Regionalne privredne komore Kragujevac, bio je domaćin jedanaestog po redu Dana nauke i inovacija, koji je održan u utorak, 26. marta 2024. godine u Rektoratu Univerziteta u Kragujevcu.

opširnije

opširnije

Prof. dr Slobodan Janković, Fakultet medicinskih nauka, održao je seminar „Dizajn istraživanja – uvodni kurs“, 25. marta, u Svečanoj sali Univerziteta u Kragujevcu.

opširnije

U organizaciji Centra za naučnoistraživački rad SANU i Univerziteta u Kragujevcu, dopisni član SANU Jovan Delić održao je dva predavanja: „Goran Petrović - pogled kroz nikejske prozore“ i „Vasko Popa - Uspravna zemlja“, 21. marta na Fakultetu pedagoških nauka u Jagodini

opširnije

Na Univerzitetu u Kragujevcu 29. marta 2024. godine sa početkom u 12.00 časova, rektor Univerziteta u Kragujevcu prof. dr Nenad Filipović promovisaće prof. dr Lorija Kiršenbauma u počasnog doktora Univerziteta u Kragujevcu.

opširnije

opširnije