Вести - категорије


У организацији Центра за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу, дописни члан САНУ Јован Делић одржао је два предавања: „Горан Петровић - поглед кроз никејске прозоре“ и „Васко Попа - Усправна земља“, 21. марта на Факултету педагошких наука у Јагодини

опширније

На Универзитету у Крагујевцу 29. марта 2024. године са почетком у 12.00 часова, ректор Универзитета у Крагујевцу проф. др Ненад Филиповић промовисаће проф. др Лорија Киршенбаума у почасног доктора Универзитета у Крагујевцу.

опширније

опширније

Проф. др Слободан Јанковић, Факултет медицинских наука, одржаће семинар „Дизајн истраживања – уводни курс“, у понедељак, 25. марта у 13 сати, у Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу.

опширније

опширније

опширније

опширније

Са задовољством Вас позивамо да будете учесник или посетилац КОНФЕРЕНЦИЈЕ ПРВИ DEEP TECH ОТВОРЕНИ ДАН НАУКЕ у форми сајамске изложбе.

опширније

У организацији Центра за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу дописни члан САНУ Јован Делић одржаће два предавања: „Горан Петровић - поглед кроз никејске прозоре“ и „Васко Попа - Усправна земља“, у четвртак, 21. марта у 13 сати.

опширније

опширније