Вести - категорије


Њ.Е. господин Димитриос Теофилакту, амбасадор Републике Кипар у Србији и др Никос Росидес одржали су предавања 16. марта на Универзитету у Крагујевцу.

опширније

Предавањима о три знаменита српска научника представљена је едиција САНУ „Живот и дело српских научника“ на Факултету за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи.

опширније

Центар за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу организује промоцију едиције САНУ „Живот и дело српских научника“, 7. марта у 11 сати на Факултету за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи.

опширније

У оквиру традиционалне манифестације „Дани крагујевачке књиге“, представила су се издања Факултета медицинских наука и споменица ПМФ-а.

опширније

Монографска студија Туристичка валоризација и правна заштита културно-историјских вила Врњачке Бање, која је резултат пројекта за младе научнике и уметнике за 2021/2022, представљена је у Замку културе у Брњачкој Бањи, 21. фебруара.

опширније

На традиционалној манифестацији „Дани крагујевачке књиге“, 23. фебруара у 16.30 сати, представиће се издања Факултета медицинских наука и споменица ПМФ-а.

опширније

Монографска студија Туристичка валоризација и правна заштита културно-историјских вила Врњачке Бање, која је резултат пројекта за младе научнике и уметнике за 2021/2022, представиће се на Факултету за хотелијерство и туризам, у уторак, 21. фебруара.

опширније

У Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу 11. фебруара 2023. године, свечано су уручена признања најбољим научницама Универзитета у Крагујевцу.

опширније

У Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу у суботу, 11. фебруара 2023. године са почетком у 12 сати, биће свечано уручена признања најбољим научницама Универзитета у Крагујевцу.

опширније

Поводом обележавања Светог Саве - Дана духовности у Републици Србији, Универзитет у Крагујевцу је 27. јануара 2023. године организовао Светосавску академију.

опширније