Вести - категорије


Издавачка продукција Универзитета у Крагујевцу у 2020. представља се на Данима крагујевачке књиге, 9. фебруара 2021. у 14 сати.

опширније

У Свечаној сали Универзитета у Крагујевцу, 4. фебруара 2021. године одржана је презентација новог решења партерног уређења познатог крагујевачког трга

опширније

Универзитет у Крагујевцу, уз поштовање свих предвиђених мера за спречавање ширења вируса корона, организује Светосавску академију 27. јануара 2021. године, са почетком од 11 часова у Свечаној сали Ректората.

опширније

опширније

Снимци изведених експеримената у оквиру пројекта

опширније

Поводом обележавања Међународног дана студената, 14. новембра 2020. године студенти Универзитета у Крагујевцу у сарадњи са ОПЕНС-ом организовали су дебатни турнир на тему „Нови кораци у старим ципелама”.

опширније

Универзитет у Крагујевцу, у петак, 13. новембра са почетком у 14 часова, реализује пројекат Велики научни парк, у онлајн формату. Научници са Природно-математичког факултета и Факултета инжењерских наука извешће научне експерименте из области машинства, физике и хемије, а сви заинтересовани моћи ће да прате пренос извођења експеримената на фејсбук и инстаграм страницама Универзитета. Пројекат финансира Центар за промоцију науке.

опширније

Представљене могућности за усавршавање и студије у иностранству

опширније

Универзитет у Крагујевцу позива све заинтересоване запослене и студенте да се пријаве за учешће на бесплатној дводневној онлајн обуци Добро управљање урбаним развојем: модели и искуства.

опширније

У Ректорату Универзитета у Крагујевцу, 23. октобра 2020. године, одржан је састанак између представника Универзитета и Британског савета (British Council-а) поводом разматрања могућности за сарадњу у оквиру пројекта Унапређење улоге науке у друштву.

опширније