Вести - категорије


Центар за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу у сарадњи са Народним музејем Чачак, организовао је трибину „Драгослав Срејовић: мислилац отвореног ума“, 8. октобра 2021. године, поводом обележавања 90 година од његовог рођења.

опширније

Центар за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу организује трибину „Драгослав Срејовић: мислилац отвореног ума“ у Народном музеју у Чачку, 8. октобра 2021. године, поводом обележавања 90 година од његовог рођења.

опширније

У свечаној сали Универзитета у Крагујевцу, 27. септембра 2021. године представљени су најбољи пројекти из пет научних области, одабрани на конкурсу за младе научнике и уметнике Универзитета у Крагујевцу за школску 2021/22. годину.

опширније

Монографија „Академик Милош Којић - ширење хоризонта“ промовисана у свечаној сали Факултета инжењерских наука у Крагујевцу, 21. септембра 2021. године

опширније

Свечаном академијом у свечаној сали Српске академије наука и уметности, 15. септембра 2021. обележен је јубилеј рада Центра за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу.

опширније

У свечаној сали Српске академије наука и уметности, 15. септембра 2021. у 12 часова одржаће се свечана академија поводом 30 година рада Центра за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу.

опширније

У Ректорату Универзитета у Крагујевцу, 30. августа 2021. године свечано је потписан уговор о наставку изградње Центара изврсности Универзитета у Крагујевцу са новим извођачем радова.

опширније

У понедељак 12. јула са почетком у 14 часова у Свечаној сали Ректората Универзитета у Крагујевцу одржана је свечана додела награда у оквиру пројекта Зелени Универзитети Вишеградског фонда. Фокус пројекта је подизање еколошке свести на универзитетима у Србији. Циљ пројекта је да допринесе борби против климатских промена и изграђивање јаке мреже као и утицај на став младе генерације.

опширније

опширније

опширније