Вести - категорије


У Музеју рудничко-таковског краја у Гоњем Милановцу промовисан је историјски зборник Центра за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу, 22. априла 2021.

опширније

Центар за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу организује промоцију зборника Од престонице до индустријског центра Србије – Крагујевац средином 19. века у Галерији Музеја рудничко-таковског краја у Гоњем Милановцу.

опширније

опширније

Центар за научноистраживачки рад САНУ и Универзитета у Крагујевцу организује промоцију књиге „Хемијске приче из царства биљака“ чији су аутори: академик Иван Гутман, проф. др Горица Ђелић и академик Владимир Стевановић.

опширније

Дописни члан и управник Центра САНУ Милош Ђуран и академик Иван Гутман, заједно са руководством Универзитета у Крагујевцу, 18. марта 2021. године, примили су на Универзитету у Крагујевцу чланове Извршног одбора САНУ

опширније

Ректор Универзитета у Крагујевцу проф. др Ненад Филиповић састао се у среду, 17. марта 2021. године, у Ректорату Универзитета у Крагујевцу са представницима студената Факултета техничких наука и Агрономског факултета из Чачка.

опширније

опширније

опширније

опширније

Студенти Одсека за примењену и ликовну уметност Филолошко-уметничког факултета освојили су три равноправне награде и две похвале на јубиларном, XX Бијеналу студентске графике Србије, које се одржава у периоду од 6. фебрауара до 6. марта 2021. године у Дому културе Студентски град у Београду

опширније